Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem dnes vytvořila podle své chuti. Jídlo je příjemně voňavé, ale není překořeněné. A ta zakysanka s brusinkami nahoře mu dodají na pikantnosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2011 10:58
19. 2. 2010 14:16
19. 2. 2010 14:09
19. 2. 2010 14:04
19. 2. 2010 13:57
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji.
Růženko ještě mi tu porce zbyla,takže jestli máš zájem....
19. 2. 2010 08:11
18. 2. 2010 23:29
18. 2. 2010 21:16
18. 2. 2010 20:18
18. 2. 2010 18:48
18. 2. 2010 17:40
18. 2. 2010 17:29
18. 2. 2010 17:26
18. 2. 2010 16:43
Jinak zvěřinu - srnčí, jelení, kančí, mufloní - měli v akci v Intersparu
18. 2. 2010 16:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 10 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 11 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 12 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na rozmarýnu plátky z divočiny srnčí plátek srnčí kýta recepty plátky ze srnčího jelení plátky jelení kýta plátky srnčí kýta na rozmarýnu plátky ze srnčího masa srnčí kýta platky zvěřina na rozmarýnu srnčí plátky na zelenině zverina na jalovci jeleni platky na zelenine srnčí na brusinkách jelení plátky recept jelení plátky recepty plátky ze srnčí kýty srnci kyta na jalovci srnčí recepty
Suroviny: kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
24 názorů