Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety New York

Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez. Tentokrát vyzkoušíme recept na pečeni, kterou předem naložíme v pikantní marinádě. Po naložení ji společně s cibulí dopečeme v troubě.

Hodnocení receptu je 5,0 (102×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 21:04

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 806 kJ / 1 627 kcal
Bílkoviny233,29 g
Tuky61,09 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme, s čím je libo. Když máte omáčku, jsou k tomu dobré i knedlíky. Bez omáčky s chlebem nebo se zelím a knedlíkem, ale i s bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

2. 7. 2018 19:29

https://www.prozeny.cz/clanek/test-kupovanych-jise...
"..... V testu ji všichni čtyři ochutnávači označili za nejlepší. Když k tomu přičteme i to, že ve složení jsou jen tytéž položky, které bychom do ní dali doma, pak je jasné, že tohle je dobrá volba."
Jíška Knorr je tuk a mouka - jsou horší přípravky k vaření a dochucování:-)

milofr

2. 7. 2018 19:20

nic horšího než hotová jíška snad ani neexistuje a navíc ta od knorr-a

elunda

14. 12. 2017 14:45

Podravka, hotová jíška!!! FuJ!

Anna

26. 11. 2017 06:54

Já to zahuštuji sýrem na vaření , podávám z bramborem.:-:-D

Palecek Palecek

18. 9. 2017 19:05

o víkendu zkouším!!! WoW!:-K

Jarmila

3. 9. 2017 22:56

Proč Kotleta NEW YORK ,když tam nic americkýho není,pojmenovala bych ji kotleta po provensálsku,když už tam je to koření.

MILENA

9. 2. 2017 10:15

brrrrrr Podravka....umělá jíška....tak to ne!
:no::-//:no:

Jarmila

30. 1. 2016 05:22

Alena: Alenko díky...mám po noční a nevěděla jsem jak připravit kotletu v celku, co mi ležela v lednici, našla jsem tenhle recept, ale nemám zázvor....díky Tobě jsem udělala marinádu z worcestru, hořčice, hodně česneku (to manžel miluje), ještě trochu sojovky a kapky chili omáčky...prostě jak od pejska s kočičkou :-D a už se těším, až budu po vyspání péct :-))

Petra

21. 10. 2015 11:19

Tak vyzkouším :) Určitě bez zázvoru a podravky, a dám vědět jak chutnalo :)

k.radulka

21. 10. 2015 11:12

Ano staci jen vypek, nemusite davat smetanu.

Petra

21. 10. 2015 10:51

To se mi moc líbí, chtěla bych vyzkoušet, ale co místo smetany, nemáte nějaký tip? Třeba jen vodu/vývar?

Brtník

21. 10. 2015 10:03

tak už je v troubě a peče se.šupl sem k tomu čerstvé bylinky.a kolem přikrájel trošku špeku :-)děkuji za inspiraci :yes:

Alena

29. 4. 2015 11:30

Mě teda moooc chutnalo.Marinadu jsem si udelala jinou(worchester,horcici,cesnek,sul a pepr)Dobry napad!!V pomalem hrnci je to urcite lepsi!!!:-);-)

spagetka spagetka

28. 2. 2015 12:08

Míša: záleží na tom, jak velký kus kořene jste dala, zázvor ve vedlejším účinku může vzácně vyvolat poruchy trávení
http://www.beltina.cz/bylinka/zazvor/

Míša

28. 2. 2015 11:50

No, moc mě to nechutnalo, bohužel se mi pak i zvednul zaludek, druhy den jsem to nemhla ani videt, uz asi dlouho neudelam, je mi to lito, ale proste nechutnalo, i manzel rikal ze ne, asi tam na nás bylo dost toho zazvoru...ale priste zkusim bez zazvoru nebo ho dát min, marináda myslim ze by pak byla mohl byt pro nas prijatelnejsi.:-/

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotlety kotleta recept kotlety recepty kotleta recepty vepřové kotlety kotlety recept co uvarit z kotlety recepty z kotlety recepty kotlety vepřová pečeně recepty recept na kotlety recepty na kotlety kotleta s kostí recepty kotleta recept kotlety vepřová kotleta s kostí veprova pecene s kosti recept kotleta s kosti recept kotleta s kostí recepty recept kotleta

Suroviny: pečeně vepřová, koření grilovací, zázvor čerstvý, česnek, koření provensálské, protlak rajčatový, olej, cibule, smetana 12%, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kotlety New York

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRQg