Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník od Sebeny

Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min Plus vaření kond. mléka a rozležení

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, Plus vaření kond. mléka a rozležení)

20. 2. 2010 11:20

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie33 730 kJ / 8 062 kcal
Bílkoviny92,82 g
Tuky458,84 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 166 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy805,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

scarlet

19. 3. 2010 22:21

No, když přes ty Valachy, tož to já se taky hlásím. :-8:-8:-p:-p:-p:-K:-K:-K

sebena sebena

5. 3. 2010 18:07

Ok. Tak to, abych už začala s výrobou:-D

maris maris

5. 3. 2010 18:00

Sebeno, ale taky přes Prahu, prosím:-!:-K

sebena sebena

5. 3. 2010 17:55

Hanysek : vždycky se dlouho odhodlávám k výrobě medovníku a pak si vždy řeknu, že když už peču jeden tak to nemá cenu tak jich upeču vždycky víc tak to pak vypada jako ve velkovýrobě:-D Až pojedu k našim do Slezska tak to vemu přes Valachy;-)

Hanysek Hanysek

5. 3. 2010 16:02

Tak to vypadá mooooc dobře.Když máš tu "velkovýrobnu",nebyla by i rozvážková služba na Moravu? ;-):-)):-))

cardanka

20. 2. 2010 16:20

Sebeno:-K nádhera:yes: jasná 7. bodka;-) nejsi náhodou velkovýrobna;-):-?
Prosím si ta bezořechová verze...nemohla by jsi ji tu také zveřejnit? Předem děkuji:-K

Betina

20. 2. 2010 15:38

:yes::yes:

Klara80 Klara80

20. 2. 2010 14:31

Krásné,určitě někdy k příležitosti upeču.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2010 13:47

:yes::yes::yes::yes::yes:

pipre pipre

20. 2. 2010 12:50

Sebeno, tvoje medovníky vypadají úžasně!!:yes::yes:2.

ivulinka ivulinka

20. 2. 2010 12:10

Ivonko, moc děkuji za zveřejnění tvého receptu, žádala jsem tě o to ve fotoalbu, recept se mi moc líbí, ukládám a bodíkuju.:yes:

sebena sebena

20. 2. 2010 11:39

Zrovna jsem ti poslala vzkazík s bezořechovou verzí:-D

mirca75 mirca75

20. 2. 2010 11:35

Sebeno:-),děkuji,děkuji:-K.Prosím tě a na tu bez ořechovou verzi je to jen prostě bez ořechů,nebo ještě něco přidáváš?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník od Sebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8XM