Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přesnídávka jablečná

Na zpracování jablíček je nespočet způsobů. Ale taková přesnídávka, na které si pochutnají všichni členové domácnosti, to je výhra i na zimní období. Zkuste a přesvědčte se. Nejmenší i ty větší strávníci vaši snahu jistě ocení.

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby vaření jablek.

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby vaření jablek. )

20. 2. 2010 23:40

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 748 kJ / 3 525 kcal
Bílkoviny10,32 g
Tuky8,91 g
Vláknina65,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy818,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrota pro naše dětičky!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Heluse Heluse

18. 7. 2017 17:30

Naprosto luxusní mňamka. <3

květoslava

18. 9. 2015 15:06

davam 6bodu,je skvela jen jsem jablicka neloupala a rozmisovala a neno to ani posnat,je skvela a dala jsem min cukru;-);-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-)):-D

hana Horová

1. 10. 2014 18:00

Zdravím,letos máme hodně jablek,určitě udělám vnoučátkům přesnídávky.Na uskladnění moc nebude,kroupy udělaly své.Vnoučata budou pomáhat o víkendu,jedem na chalupu.Hanka

tejaja tejaja

26. 7. 2014 07:02

Monika:Máte 2 možnosti : buď si kúpite teplomer alebo jednoducho sterilizujete pri bode varu a kratší čas, cca 10 min stačí.;-)

Monika

25. 7. 2014 22:51

Mě by spíše zajímalo, jak poznám těch 80 stupňů při steril.... :-(

Rozarka

29. 8. 2013 18:37

Přesnídavku jsem právě dodělala a ješte tepla je fakt mnááám.Posílám bodík:yes:

Anneetta Anneetta

1. 8. 2012 17:24

Dnes jsem zkoušela, přesnídávka je výborná.:-!

Bibinka Bibinka

22. 11. 2011 13:16

Michalo, já teda na tyhle věci nejsem a malé děti nemám, ale bude to chutnat i mé dospělé dceři-je to totiž moc dobrý a tobě dávám 6.bod:yes:

Luky 10

5. 2. 2011 22:12

Je výborná.:-*:-D:yes:

Michala77

21. 2. 2010 00:16

děkuji už jsem upravila:-K:-K:-K

cardanka

21. 2. 2010 00:05

Míšo:-K možná by jsi mohla doplnit...vždy jablka bez slupek a jadřinců;-)
Já dělám jiný poměr 2kg jablek a 0,5kg uvařené mrkve...další postup je stejný...dělala jsem i z broskví, meruněk, švestek a je výborná.
Mohu doporučit:yes:

Gabina

20. 2. 2010 23:57

Míšo, dej to do kategorie Zavařeniny ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečná přesnídávka jablečná přesnídávka recept domácí jablečná přesnídávka výroba jablečné přesnídávky přesnídávka jablečná jablečné přesnídávky přesnídávka z jablek domácí výroba jablečné přesnídávky domácí jablečné přesnídávky přesnídávka domácí přesnídávka jablečná recept jablečná přesnídávka dýňová přesnídávka recepty jablečna presnidavka domaci jablecna presnidavka recept recept na jablecnou presnidavku jablečná zavařenina jablečná předsnídávka domácí přesnídávka jablečná recept přesnídávka recept

Suroviny: jablko, cukr, voda, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Přesnídávka jablečná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZYp