Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci alá pan Kaplan

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní. Po naložení je necháme pár dní uležet a můžeme si pochutnat.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

21. 2. 2010 00:43

Suroviny pro 24 kusů

24 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ruda43

10. 2. 2011 19:25

S tou feferonkovou pastou to vypadá zajímavě,určitě vyzkouším;-).A nálev jedině z Deka,to fakt nemá chybu,taky to tak dělám:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: utopenci s cibulí video recept recepty na utopence z buřtů hrnec na utopence návod na utopence utopenci s cibulí recept video utopenci deko utopenci recept deko babicovy utopenci utopenci recept videorecepty utopenci utopenci navod utopenci s dekem utopenci babicovy dobroty utopenci recept utopenci videorecept nálev na utopence utopenci s cibulí+video utopenci z buřtů utopenec z buřtů utopenci s pastou

Suroviny: buřt, cibule, česnek, pasta feferonková, deko, cukr krupice

TopRecepty.cz

Utopenci alá pan Kaplan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQx0