Brněnská krůtí jehla „MIX“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,53 g |
Tuky | 40,53 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2012 20:53
Tak s tím nesouhlasím. Čerstvě uvařené DOMÁCÍ brambory /ne z obchodu, určené pro velbloudy/ pokapané máslem, nemají chybuColombo, krásný recept, včetně brambor...+1
19. 1. 2012 20:35
Jedlo je veľmi dobré, ale podávať ho s varenými zemiakmi - nemôžem veriť, že to je od toho istého autora. V európskej kuchyni je ťažko nájst niečo nechutnejšie ako varené zemiaky. To by malo byť zakázané. V každom prípade je to lepšie samé, než s niečím tak nechutným. Škoda, opakujem, recept veľmi dobrý!
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
21. 2. 2010 16:59
" Dikec za pochvalu betelnýho gáblu"
21. 2. 2010 16:36
21. 2. 2010 16:24
No, za plus, ty celebrito, četla jsem v AHA rozhovor s tebou, gratuluji
21. 2. 2010 16:23
Tento brněnský gábl je špica. Až se mi chtělo gecnót na gébiš. Nyní by to chtělo jen kósnót škopek a nechat trauf. +3
21. 2. 2010 16:10
Paráááda, koneckonců jako vždy +2
21. 2. 2010 15:52
21. 2. 2010 15:42
nadhera...akurat obcas z tych fotiek *na blizko* sa stracam v realite a neviem co je co, ale tu je to v poriadku
21. 2. 2010 15:41
Ať žije Brno
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 22 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 7 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 7 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 9 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 9 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 10 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jehla na naložení masa jehla na naložení masa krůtí mix krůtí směs uležet naložení krůty směs mas na jehle šalát gyrosový krůtí maso na jehle brněnská recepty kruti klobaska jak nalozit maso na jehlu krůtí maso na plechu naložení salámu kruti maso na jehlach naložit krůtí kostky naložení salámu gothaj dort škopek jak naložit maso do škopka krůtí kostky na plechu kuřecí mix na jehle
Suroviny: prsa krůtí, klobása, salám gothaj, cuketa, cibule červená, vegeta, paprika sušená sladká, olej,
Brněnská krůtí jehla „MIX“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywPE
10 názorů