Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá večeře z vajec, salámu a knedlíků

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

11. 4. 2010 15:21

Suroviny

Porce: 2 - 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 546 kJ / 369 kcal
Bílkoviny30,38 g
Tuky26,46 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 348 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy2,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento můj recept vznikl, když jsem opravdu nevěděla, co udělat rychlého ze zbytků z předešlého dne. Snad Vám bude také tak chutnat jako nám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

17. 3. 2017 22:40

Lenča: Ak je zelenina pozliepaná ľadovými kryštálmi, resp. "snehom", znamená o, že zelenina bola rozmrazená a opätovne zmrazená. A takú zeleninu netreba kupovať. Pri správnom zmrazovaní (teplota okolo -26°C) sa vnútri potraviny vytvárajú drobné kryštáliky, ktoré sú v nich rovnomerne rozmiestnené. Takto zmrazená potravina si zachováva všetky chuťové a biologické vlastnosti. Naopak, veľké kryštály sa vyvárajú len pri pomalom zmrazovaní pri nízkych teplotách a takto zmrazená potravina je skutočne nie chutná. Ale v mraziarňach je to nereálne, skôr pri domácom zmrazovaní.;-)

Lenča

17. 3. 2017 19:08

Mám jen jednu připomínku k mražené zelenině- správně by se mělo dané množství propláchnout studenou vodou v sítku a nechat odkapat a potom použít běžným způsobem. Je to z toho důvodu, že ledové krystaly zkazí chuť každému jídlu. Z tohoto důvodu nekupuji mražené obalované sýry a ryby.

vladi vladi

16. 12. 2013 16:26

PaCaOl:samozřejmě, že nevadí- alespoň je více fotek pro porovnání, tvoje "pánev" je krásně "baculatá"- také někdy přidávám mléko +děts. krupičku. Rychlovka -když se neví co uvařit.:-D;-)

PaCaOl PaCaOl

16. 12. 2013 15:02

Vděčné jídlo, u nás doma se tomu říká selská omeleta, nejraději když zbydou brambory, já ještě - na jednu pánev ke dvěma vejcím přiám dvě lžíce mléka, jednu lžičku mouky, rozkverlám v hrníčku a pak vše včetně cibule na měsíčky a jiné zeleniny a přísad zaleju, přiklopím poklíčkou, omeletka se krásně nafoukne a nabude. Jinak mám radši vše na jemnější nudličky ale to už jak kdo chce. Dovolila jsem si přidat i foto, doufám že neva.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2010 22:09

Úúúž letím s bodíkem!!! To jsme kdysi hodně dělávali, když nebylo moc peněz a bylo to hodně vděčné jídlo;-):yes:

barbra

11. 4. 2010 19:13

:yes::yes:

Věrka.

11. 4. 2010 16:57

Taky dělávám ze zbytků různé variace a kupodivu vždy je to dobré.

Dadula Dadula

11. 4. 2010 15:40

Vypadá krásně barevně a navíc chutně.. ukládám si :-)

mneneznas

11. 4. 2010 15:31

Takto "likviduji" zbytky brambor často je to rychlé a vždy chutné:yes::yes:posílám bod

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zbylé brambory na panev pánev co dům dal omeleta co dům dal rychlá večeře vejce k večeři rychlá večeře recept beskydská omeleta recepty z lednice bramborovy knedlik vecere večeře vejce vejce na večeři recepty na rychlou večeři nadivka co dum dal brokolicova amoleta knedliky s vejci a salámem večeře recepty jidlo z vajec a salámu knedlíky v hrníčku ze se salámem vejce večeře recepty rychlá večeře

Suroviny: knedlík bramborový, brambory, salám, směs zeleninová mražená, vejce, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Rychlá večeře z vajec, salámu a knedlíků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQE0