Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s hroznovým vínem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 4. 2010 18:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 571 kJ / 614 kcal
Bílkoviny68,87 g
Tuky20,25 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 295 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy22,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem rýži uvařila klasicky, ale je možné si usmažit cibulku a do ní nasypat opranou rýži, zalít šálkem vody a přidat 1 lžičku vegety a přiklopit pokličkou a rýži podusit. Takto udělanou rýži používám i k přípravě rizota, jen se přidá masíčko a zeleninka a je hotovo. Tento recept je z mého sešitu a mám ho již dávno. Toto jídlo je velice chutné, jatýrka mají lehce ovocnou příchuť po hroznovém víně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

12. 4. 2010 20:54

Juuuuwa, tak to je luxusní mňamka :?-) já ci takýýýýý :yes: +7

spagetka spagetka

12. 4. 2010 09:04

Mám prakticky tentýž recept (jen dodržuju barvu hroznu a tekutého vína - tedy na bílý hrozen bílé víno a na červený červené, ale to asi nebude moc podstatné)každopádně mohu jen doporučit :yes::yes::yes:

Paprika Paprika

12. 4. 2010 08:28

Zajímavé :yes: ;-)

cardanka

12. 4. 2010 06:53

Růženko:-Ktak to je další játrová dobrota:-p, ukládám si k vyzkoušení a 4.tý bodík to zaslouženě jistí;-):yes:

ruzena ruzena

11. 4. 2010 21:25

No,přesně jak říkáš:-Ojá mám takových pokladů víc nějak jsem si je netroufala vyzkoušet,ale pomalu na ně dochází:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2010 19:04

No vidíš, takové poklady schováváš někde v sešitě:-D. Ale já mám taky sešit receptů a hodně věcí v něm ještě nevyzkoušených;-). Je pohodlnější mrknout tady, že;-)

ruzena ruzena

11. 4. 2010 18:40

Jano opravdu to zkus,mě to taky překvapilo ta chuť,je vynikající:-p a to ten recept mám už hrozně dlouho,až teď jsem se rozhodla to vyzkoušet a nebyli jsme zklamaní:-D opravdu moc chutné a ta chuť je taková lehká ovocná a šťavnatá:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2010 18:34

Teda Růžo, hroznové víno a játra? To musím vyzkoušet!! :-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůběží játra jak usmažit játra kureci jatra s hroznovým vínem pokrm s hroznovým vínem recept-jatra s rýží pokrmy k rýži jatra na hroznovem vine drubeží játra recept drubezi jatyrka na vine cibule s vínem recept jidla z hroznovym vinem jak usmažit drůbeží játra kureci jatra z hroznovym vinem kuřecí jatýrka svínem drubezi jatyrka na vine recepty játra kuřecí s hroznovym vinem pokrmy s vínem kuřecí jatýrka rýže recept na kuřecí jatýrka recept jatra s ryzi

Suroviny: játra kuřecí, cibule, víno bílé, víno červené, vývar kuřecí, sůl, pepř, rýže, máslo

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yw4E