Bochánek M.Š.
Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je nutné vycházet ze zkušeností včetně znalostí pečení naší trouby. Recept je od "Budějčačky" a bývalé spolupracovnice Marušky Šafaříků .
Ať se vám dílo daří a sporák dobře vaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 16:15
23. 5. 2012 15:54
14. 4. 2010 15:34
14. 4. 2010 13:00
14. 4. 2010 12:13
14. 4. 2010 11:05
14. 4. 2010 10:15
14. 4. 2010 09:34
14. 4. 2010 08:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 52 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 53 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak vařit vejce aby nepraskly nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek vaření vajec aby nepraskly nejlepsí bochánek jak dlouho péct bochánek jak dlouho se peče bochánek bochánek s olejem bochánky jak upéct bochánek aby vejce nepraskly recepty pro mš recepty cz.m jak uvarit vajicka aby nepraskly bochánek s rozinkami nejlepší bochánek velikonoční jak se pece bochanek pečeme bochánek jak varit vajicka aby nepraskly aby vejce při vaření nepraskly recpty cz m
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, olej, mléko, rozinky, rum, ovoce kandované, kůra citronová, sůl, lupínky mandlové
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
9 názorů