Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldový podmáslový chléb

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2010 20:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 757 kJ / 3 049 kcal
Bílkoviny108,68 g
Tuky57,52 g
Vláknina67,28 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 8,47 g
Sůl20,06 g
Sacharidy490,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekla jsem v Eta Harmony. Kdo máte malou pekárnu, tak si upravte váhu, aby se vám to vešlo do té vaší.

Chlebík vydrží dlouho vláčný a měkký

Zdroj : Maminčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

14. 3. 2017 16:35

Klára: děkuji:-K

Klára

11. 3. 2017 16:34

Nejlepší chleba, jaký jsem kdy jedla. Jen jsem neměla podmáslí, tak jsem použila kefírové mléko.
Chleba je nadýchaný a opravdu vynikající.
Díky za výborný recept. :-K

Zdenka1

17. 1. 2017 13:17

Eva: myslím, že Tvůj komentář se netýká tohoto receptu. Použila jsi jinou mouku a také jsi nedodržela gramáž. V receptu je celkem 625 g mouky a ty uvádíš, že jsi dala 550 g. Zřejmě jsi měla těsto hodně řídké, proto se chlebík nepovedl. Jak píše Magdalenka, poměr surovin sypké a tekuté je třeba dodržet. Zkus to znovu, uvidíš, že se to naučíš.:yes:

magdalenka magdalenka

14. 1. 2017 20:47

Eva: správne si odvážila múku? Adekvátne množstvo podmáslí, droždie atď,

Eva

14. 1. 2017 20:32

Dobrý večer, prosím o radu. Dnes jsem zkoušela podmaslovo spaldovy chléb v domácí pekárně. Použila jsem 400 g spaldove chlebove mouky a 150 g spaldove hrubé. Těsto z počátku vypadalo báječne, dokonce i druhé kynuti dobré, ale už bylo vidět, ze těsto zřídlo. Ted se pece a vůbec nevyskocil, je sotva poloviční. Takze se asi srazil. Poradi někdo, kde jsem udělala chybu? Děkuji, Eva

Zdenka1

15. 2. 2013 11:36

suslajda:Děkuji za vyzkoušení a fotku. Semínka přidávám slunečnicová, dýňová a lněná. Česnek mě dát nenapadlo, tak děkuji za dobrý tip. Příště ho tam vrazím také:-p;-)

suslajda suslajda

4. 2. 2013 15:24

pekla jsem skoro stejný chleba, přidala jsem navíc slunečnicová semínka a sušený česnek, jestli nevadí tak přidám fotku:yes:+6

Irrena Irrena

24. 2. 2011 21:01

Zdeni tenhle chlebík mi nějak unikl, asi ho zítra udělám:yes:

rebeka rebeka

20. 4. 2010 20:59

vypadá úžasně:-pasi vyzkouším,ale musím koupit špaldovou mouku,mám jen grahamovou:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2010 21:32

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špaldový chléb špaldový chléb z domácí pekárny špaldovy chleba domací špaldový chléb domácí chleba ze špaldové mouky domácí chléb ze spaldove mouky špaldový chléb recept špaldový chleba z domácí pekárny podmáslový chléb domácí špaldový chleba chleba ze spaldove mouky špaldový chléb domácí pekárna spaldovy chleb s podmaslim spaldovy chleb v domaci pekarne recept na chleba ze spaldove mouky chléb ze špaldové mouky chléb ze špaldové mouky podmáslový chléb recept špaldový chléb recepty špaldový domácí chléb

Suroviny: podmáslí, olej, sůl, cukr, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí sušené, otruby pšeničné, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Špaldový podmáslový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY1R