Masino à la řízek
Suroviny pro 1
1
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Spíše smažit na pánvi z teflonu.
Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchyně, která to má od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 12:25
ma??co??? absolutně nesnáším prznění našeho jazyka ... ať už je recept jakkoli dobrý i když rarášky zná hlavně z 90-tek snad každý , vařily se ve velkém všude a v podstatě z čehokoliv .
20. 5. 2016 17:44
prosciuto: správne, opravené.
20. 5. 2016 16:43
à la, alebo alla
28. 4. 2011 21:00
mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...
28. 4. 2011 19:59
Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční
Moc moc díky!!
Moc moc díky!!
18. 2. 2011 11:24
Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný
25. 10. 2010 10:36
Má stejný recept a můžu potvrdit že je superdávám bodík
8. 5. 2010 11:54
Maris, děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí
8. 5. 2010 11:47
Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky
8. 5. 2010 10:34
Jani, vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.
20. 4. 2010 14:44
nam,nam,a hezoučké dortiky
20. 4. 2010 13:48
letí bodík
20. 4. 2010 10:08
Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.
20. 4. 2010 09:43
prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.
20. 4. 2010 09:29
Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 52 minutami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: děkansky řizek děkanské řízky masino mášino maso recept recept na děkanské řízky recepty z vepřové kotlety děkanský řízek děkanský plátek dekansky rizek recept masino ala děkanské řízečky děkanský řízek recepty kuřecí plátky svátečně jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký dekanske rizecky recept řízek z drceného chleba vepřové maso svátečně děkanský vepřový řízek recept jak dlouho smažit rošťáci řízky svatečne top recepty dekanske rizky
Suroviny: maso, solamyl, hořčice plnotučná, vejce, pepř, česnek, sádlo, řepa červená
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
16 názorů