Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Suroviny
Porce: 6-8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Adžika
Je to směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Můžeme ji používat jak na masa, ale i zeleninu. Když ji necháte odležet v kvalitním oleji v ledničce krásně uvolní své aroma, které je pro nás naprosto netradiční. Potíráme jí pak maso před jakoukoliv tepelnou úpravou. Její složení je velice vyvážené a obsahuje: papriku, česnek, koriandr, kopr sušený, chilli, saturejku, celerovou a petrželovou nať, bazalku, sůl, bobkový list a majoránku.
Zdroj:http://www.avokado.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2010 13:57
24. 4. 2010 12:36
24. 4. 2010 00:09
23. 4. 2010 21:38
23. 4. 2010 21:00
23. 4. 2010 20:54
23. 4. 2010 20:42
23. 4. 2010 20:38
23. 4. 2010 20:32
23. 4. 2010 20:30
23. 4. 2010 19:59
23. 4. 2010 19:54
23. 4. 2010 19:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: vepřová krkovice recepty trochu jinak vepřové na zelených fazolkách vepřové na fazolkách veprove maso na fazolkach směs z krkovice krkovice jinak koření adžika adžika koření adžika recepty recepty z krkovice adžika recept krkovice v pečícím sáčku vepřová krkovice úprava vepřové krkovice recepty vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovice trochu jinak vepřová krkovička na smetaně krkovice trochu jinak úprava vepřové krkovičky směs s krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, koření adžika, olej, sůl, pepř, fazolky zelené, smetana na vaření, cibule, rama cremefine, máslo
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6Vz
13 názorů