Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení guláš podle Jirky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2010 17:59

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 745 kJ / 2 090 kcal
Bílkoviny214,80 g
Tuky128,39 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

24. 3. 2013 15:23

Podlévám pouze kvalitním červeným vínem, nedávám mouku ani citron a místo rajského protlaku přidávám brusinky. Vkládám foto, které než jsem vyfotila, guláš byl studený :-)):-p:yes:

janek

7. 11. 2010 13:20

já tedy nevím, ale maso bylo dost kyselé, a to jsem ho měl v nálevu jen asi 15 hodin

Jiřička

27. 4. 2010 09:21

Jelení guláš jsem jedla ve Vimperku na svatbě a bylo to nezapomenutelné papaníčko. Jelení maso jsem také viděla v Makru, ale jen mražené. Koupím a vyzkouším. Dík za recept. :-p

Ivana Ch

27. 4. 2010 05:13

Znám, vynikající záležitost, knedlík, omáčku na kraj půl kolečko citronu a půl kolečko pomeranče,kopec klikvy a nahoru kopeček šlehačky. Mňamózní.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 4. 2010 23:01

Jenny určitě ano!!;-)

Brutzel-Svejk

26. 4. 2010 22:11

Jirko ano, zvyrazni chut omacky, ale ne masa. Myslim, ze divocina je prave pro svoji nezamenitelnost delikatni.

Jurgen.k Jurgen.k

26. 4. 2010 21:26

Jenny ...no nevím,jestli by ten recept šel i na srnu :-O

Jurgen.k Jurgen.k

26. 4. 2010 21:22

Ten protlak tam dost zvýrazní tu chut,nevěřil jsem tomu,ale je to tak .....;-)

Brutzel-Svejk

26. 4. 2010 20:37

Zdar Jirko, jeleni maso je opravdu na gulas perfektni, ale proc ho znasilnujes RAJSKYM PROTLAKEM?;-(

Jenny

26. 4. 2010 20:34

mám v mrazáku jen srnu,může být...???+6:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 4. 2010 19:52

No,mi se sem tam poštěstí dostat jelení od zetě. Myslím, že to mají z Makra a i cena je docela přijatelná;-)

Jurgen.k Jurgen.k

26. 4. 2010 19:20

Bibinka ...děkuju za upozornění ;-) ..Jelení maso jsem sháněl dlouho a nakonec ho sehnal v Tesku,maj tam plno mražené zvěřiny ;-)

Bibinka Bibinka

26. 4. 2010 19:18

Jurgen, kde vzít jelena, to bys nám neřekl viď:-?:-D
Ale má ten gulášek kráááásnou barvičku, tak bude jistě dobrej, proto ti dávám 4.bod:yes: (máš v surovinách 2x majoránku:-D)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 4. 2010 19:14

:yes::yes::-p

faraonka faraonka

26. 4. 2010 18:31

:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelení guláš jelení guláš z.polreicha guláš jelení guláš recept jelení maso vynikající zvěřinový guláš jelení maso cena jelení guláš pohlreich jak nalozit jeleni maso guláš z jelena příprava jeleního masa recepty z jelena jelení maso recept vaňek jelenni gulas gulas z jelena recept naložení jeleního masa recept na jelení gulaš jelení guláš recepty guláš ze zvěřiny vynikající jelení guláš

Suroviny: maso jelení, sádlo, cibule, slanina, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, koření gulášové, česnek, kmín celý, majoránka, kůra citronová, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Jelení guláš podle Jirky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/28Vv