Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí polévkové koření

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2880 min Doba přípravy: 2880 min

2880 min (2880 min příprava)

1. 5. 2010 12:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je doslovný recept z roku 1935.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janek53 janek53

6. 9. 2016 13:07

ZBESILKA: V pětatřicátém asi pomaláče ještě neměli a tak vařili jak mohli:-p Kdo chce tak si poradí:-8

ZBESILKA ZBESILKA

6. 9. 2016 10:51

super recept děkuji za něj vařit budu v pomalém hrnci ,nic nemusíte hlídat jen nastavíte na 12 až 20 hod.spotřeba elektriky minimální. bezva věc www.muj-russellhobbs.cz/pomocnici-v-kuchyni/zdrave-hrnce/pomaly-hrnec-cook-home-russell-hobbs?gclid=Cj0KEQjw0rm-BRCn85bm8uS-zK0BEiQAHo4vrH2A-7DWz5nMeVKDiV1ON2iYZ7EDzE_4ZQB0oShcXLoaAlpk8P8HAQ

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 11. 2010 15:53

velmi zajímavé;-),moc se mi toto polévkové koření líbí,časem to vyzkouším,díky za starý receptík;-)+1:yes:

janek53 janek53

6. 8. 2010 19:58

Klarisko,děkuji za podporu, ja jsem jaksi nechtěl adekvátně reagovat na to, že po zdravé pytlíkové výživě se svým dětem bude věnovat ještě více a žádná radost to asi nebude. Je to na každém, věnovat trochu času vaření a nebo delší dobu kurýrování.:-)

Klariska Klariska

6. 8. 2010 12:59

Škoda, že jim také nevěnujete o něco méně glutamátu a dalších "chutných a zdravých" přísad, které průmyslově vyráběné kořenící směsi běžně obsahují, Hanko. Klidně můžete vývar vařit v řádu hodin místo dnů, nebude sice tak koncentrovaný, ale na jedno vaření lze přece použít více kostek.

Hanka B.

22. 6. 2010 15:34

:-O :-O :-O To si raději koření koupím. Recept na současnou dobu je velice neekonomický.;-) Chtěla bych vidět kuchařinku, která bude 2 dny vařit vývar, když si může koupit hotové polévkové koření cca - 27 - 35,-Kč. Čas raději věnuji dětem a manželovi. :-))

spagetka spagetka

1. 5. 2010 16:40

Janku - tak tenhle recept znám od babičky:-*:-*, ta do něj dávala kromě tohoto i velké množství libečku, jinak kořenovou zeleninu také pražila - před tím strouhala. Nepečetila, ale zavíčkovala ve skleniičkách. Dělala to vždycky na sezonu.:-p:-p:yes::yes:
Jinak dělala variantu bez hub, s houbami a pak jen odřezky s libečkem :-p

mneneznas

1. 5. 2010 16:17

To je zajímavý recept :-K babičky věděly jak na na chutná jídla :-) +5 :yes:

Paprika Paprika

1. 5. 2010 14:09

Nádherný recept:yes:, jen nevím jestli ho někdy budu mít čas udělat.:-//

Nadja Nadja

1. 5. 2010 13:19

Pěkný receptík, ale ta doba vaření :-!:-! Ve své době měl jistě své opodstatnění, ale dnes se s ním asi nikdo již nebude dělat. Ale za starý hezký receptík (včetně tehdy spisovného a ve vybraných slovech uváděného syrup, syrob) posílám 1.bodík. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí magi domácí magi z libečku magi do polévky magi složení magi magi z libecku magi složení magi koření koření magi libeček magi recept magi recepty syrob jak z libecku vyrobit domaci magi recept na domácí magi jak vyrobit magi recepty koření domaci magi recept jak se děla magi houbove magi syrob recept

Suroviny: kost, mrkev, petržel, celer, cibule, libeček, sůl, houby

TopRecepty.cz

Domácí polévkové koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83Ql