Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Damienuv dezert

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 5. 2010 17:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 315 kJ / 1 270 kcal
Bílkoviny10,89 g
Tuky80,05 g
Vláknina5,37 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy123,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

maniokovy skrob, agar a japonsky caj v lahvi se prodavaji v asijskych obchodech, nebo pres internet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pausha

16. 1. 2014 00:30

Někde jsem četla, že tapioková mouka se dá nahradit kukuřičným škrobem. Nevím, co je na tom pravdy ale poznám to o víkendu :-D

veronika

15. 5. 2010 13:36

to musi byt dobre(mnam):-p:yes::yes:

Patricie

1. 5. 2010 19:41

Pěkné :yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: japonský dezert japonské dezerty japonský desert japonský dezert recept kokosový dezert tapioca recept japonské deserty japonske dezerty recepty miny dezerty japonske moučniky japonské dezerty recept tapioca dezerty z kokosového mléka japonsky dezerty recepty japonské dezerty recept na japonský dezert japonský moučník dezert z kokosového mléka kokosovy krem z kokosoveho mléka maniokový škrob recepty

Suroviny: mléko kokosové, smetana, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, škrob, kokos, čaj zelený, čaj zelený, agar, čokoláda

TopRecepty.cz

Damienuv dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRrl