Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje houskové knedlíky

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2010 15:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 347 kJ / 1 995 kcal
Bílkoviny64,71 g
Tuky13,75 g
Vláknina18,07 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy394,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

24. 3. 2017 11:28

Alexandra11: :-D Já vařím knedlíky správně, jen jsem radila méně zkušené kuchařce.

Alexandra11 Alexandra11

24. 3. 2017 10:56

zizala: Máte ho vařit tak jak patří a ne ho rozvařit :-D

zizala zizala (moderátorka)

13. 3. 2016 16:22

Iva Liznova: Knedlík se zdrcne, když už je převařený, byl ve vodě moc dlouho ;-)

Iva Liznova

13. 3. 2016 15:30

Nádherně nadýchané.První dvě se mi povedly,ale poslední knedle se mi při vytahování hned zdrcla:-S

Alena

3. 2. 2015 14:11

A ještě jedna rada, místo vody , je lepší mléko :)
:-p

Alena

3. 2. 2015 14:06

Miluše:knedlíky obyčejně praskají, protože je nenecháte dostatečně odpočinout. Zkuste je tak, že z těsta připravte knedlíky a alespoň 10 min. je nechte na pracovní desce a několikrát je otočte, uvidíte, že praskat nebudou. A nezapomeňte, že vždy se musí vkládat do vody, která mírně vře :)

Miluše

30. 11. 2014 12:23

Proč knedlíky při vaření praskají?Poradí někdo? Děkuji.Miluše

Margo

1. 10. 2012 12:04

Knedlíky jsou supeeer:-!:yes::-p

ewwita

12. 3. 2011 18:29

Dnes jsem dělala tyto knedlíky k obědu ke svíčkové (prvně z kynutého těsta) a jsou výborné. Moc děkuji za tento recept, jiné už dělat nebudu.:yes: Jsou jednoduché a poměrně rychlé:-))

Anuska

12. 12. 2010 14:12

Díky moc za recept na výborný houskový knedlík.Jak krásně vykynul,trochu jsem měla obavu jak to dopadne,ale maš za 1.:-)):-K

misulla

25. 9. 2010 20:59

klobouk dolu,zvladla jsem je i ja i kdyz jsem schopna spalit i caj :;-(:yes:

Věrka.

8. 7. 2010 20:18

Dělám je taky tak, jsou dobrý.

rebeka rebeka

16. 5. 2010 10:15

všem pochybovačům(a patřila jsem mezi ně i já:-D)přes veškeré mýty o tom,že kvasnice "umřou"pokud přijdou do styku se solí-NENÍ TOMU TAK:-!:-!dělala jsem přesně dle popisu Monči a těsto krááááááásně kyne:-!:-!já vám všem taky:-D:-D

spagetka spagetka

16. 5. 2010 09:18

Rebeko,odpovím zatím místo Moniky, určitě by šly ve vodě - dej je do dostatečného množství slané a vařící vody a povářej, dokud nevyplavuj nahoru, doba závisí na velikosti knedlíku. Během varu je i pomocí vařečky otoč. Jo a var zas nesmí být přímo klokotající, aby se provařily. Jak vyplavou, zceď je.

Jinak je fakt, že v páře je u nás vařila radši babička, mamka zas radši ve vodě ;-)

rebeka rebeka

16. 5. 2010 09:01

Moni,můžu je uvařit i ve vodě:-?díky :-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houskový knedlík recept bez kvasnic knedlík houskový bez kvasnic houskový knedlík bez kvasnic houskový knedlík recept výborný houskový knedlík kynutý knedlík houskový výborný proč praskají kynuté knedlíky proč praskají knedlíky knedlík ke svíčkové výborné houskové knedlíky proč praskají kynutý knedlíky knedlík bez kvasnic knedlíky ke svíčkove knedlíky bez kvasnic houskový knedlík z rohlíků recept na houskový knedlík bez kvasnic houskové knedlíky bez rohlíku proč praskají houskové knedlíky houskové knedlíky bez kvasnic houskový knedlíky z rohlík+

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, voda, kvasnice, sůl, rohlík

TopRecepty.cz

Moje houskové knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZxr