Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový tokáň (jak ho dělám já)

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 5. 2010 10:47

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 702 kJ / 1 363 kcal
Bílkoviny20,15 g
Tuky108,52 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 142 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,20 g
Sacharidy70,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

26. 2. 2015 15:56

zlatovlaska:Zlato, mám radost, že jsi recept vyzkoušela;-) a to, že chutnal je pro mě nejlepší odměna - děkuji:yes:

zlatovlaska

26. 2. 2015 15:39

O víkendu jsem dělala a všichni se oblizovali až za ušima :-p Výborné jídlo :yes:

Viera

18. 2. 2013 21:25

3x soľ v jednom recepte:
(soľ s paprikou, voda s masoxom a ešte posoliť).
Nie je to na jeden recept príliš, alebo je to boj proti nízkemu krvnému tlaku?

Katali

28. 7. 2011 21:38

to může být dobré podle ingradiencí :) dávám k oblíbeným a určitě brzo zkusím :-K:yes:

Ivana Ch

4. 5. 2010 12:53

:-p:-p:-D:-))

prskavka.bobo

4. 5. 2010 12:00

:yes:

niky.uk

4. 5. 2010 11:08

Mnam:-pVsechny me oblibene ingredience:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový tokáň vepřová tokáń krůtí tokáň tokáň z vepřového masa omacka tokan tokáň z vepřového masa recept vepřové tokáň tokáň z vepřového vepřový tokáň na víně vepřový tokáň recept moravský tokáň tokáň vepřový krůtí tokáň recept recept krutí tokáň vepřové maso tokáň nejlepsi tokan recept vepřový tokáň tokáň vepřové maso tokan tokáň z krůtího masa

Suroviny: plecko vepřové, slanina, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, pórek, rajče, česnek, žampióny, mouka hladká, protlak rajčatový, smetana zakysaná, masox, paprika sušená sladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový tokáň (jak ho dělám já)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J80l