Rajská polévka na italský způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 557 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tousty doporučuji použít sušený granulovaný česnek. Když nastrouháte nebo protlačíte čerstvý, tak při zapékání česnek zezelená a není to na toustu pak moc pěkné. Navíc granulovaný česnek se vám vždy povede lépe v sýru rozmíchat. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2011 17:34
19. 3. 2010 19:52
19. 3. 2010 14:19
19. 3. 2010 13:28
18. 3. 2010 20:20
18. 3. 2010 20:15
18. 3. 2010 19:38
18. 3. 2010 19:26
18. 3. 2010 19:14
18. 3. 2010 19:12
vaše komentáře mě tak dostávají, že dneska kašlu i na ulici a jdu vám tady hodit ještě další recepty asi i něco z pečení...
18. 3. 2010 19:02
zítra ji uvařím ale vypadá nádherně...
18. 3. 2010 18:52
18. 3. 2010 18:38
18. 3. 2010 18:34
18. 3. 2010 18:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 15 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 22 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 27 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 32 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 35 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: rajská polévka z rajčat rajská polévka z loupaných rajčat rajska polivka italská rajčatová polévka rajská pol italska polívka italská tomatová polévka italská polévka italská polévka z protlaku italsky polévka polivka z rajcat italská polévka recept rajská polévka s česnekem recept na italskou rajskou polévku recept na dobrou rajskou polévku rajska polivka z rajcat polévka z loupanych rajcat rajská polívka recept italske polivky rajská polévka s loupaných rajčat
Suroviny: rajče celé loupané, cibule, česnek, smetana zakysaná, sůl, pepř, cukr, ocet, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, bylinky polévkové, chléb toustový, sýr tvrdý, česnek granulovaný
Rajská polévka na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO1m
19 názorů