Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

21. 3. 2010 21:02

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 124 kJ / 3 376 kcal
Bílkoviny146,58 g
Tuky297,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy17,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Prvních 30 minut jsem pekl přikrýté druhým pekáčkem, pak jsem odkryl a pekl na mírném plameni ještě cca 40 minut. Po dobu pečení maso otáčíme, případně podléváme.

Podáváme s houskovým knedlíčkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana64

23. 3. 2010 13:40

Musí to být velká dobrota :-8
U nás by uspělo s bramborovým knedlíčkem, my houskové neradi ;-)

thomassinno thomassinno

23. 3. 2010 10:56

Díky za bodíky a milé komentáře děvčata :-)

Ivana79 Ivana79

22. 3. 2010 13:04

Zaujímavé...s tým čiernym pivom:-*Musím vyskúšať;-):yes:

thomassinno thomassinno

22. 3. 2010 11:57

Moničko, klidně se zastav ... ale zelíčko ani masíčko už není ... dnes vařím něco zcela jiného, ale i tak :-K

monikaK

22. 3. 2010 11:57

Teda Tome;-),nechceš mě pozvat na oběd????:-D:-D:-D:-D.:yes:

eva hubova eva hubova

22. 3. 2010 01:03

:-p:yes::yes:+5

Sodovka Sodovka

21. 3. 2010 22:56

:-p Místo bůčku s hlávkovým zelí peču kuřecí stehýnka. Je to mňamka.:-p Zelíčko ještě ochutím citrónovou šťávou, podravkou, bílým pepřem, osolím a trochu osladím krupicovým cukrem. Tomáši, s bůčkem to musí být taky lahoda. Posílám bodíka.:yes:

ruzena ruzena

21. 3. 2010 22:44

Mňam:-p Tome to se ti povedlo:-p;-) teda chlape,ty jsi se dneska rozjel:yes::yes::yes::-)) a máš to s bodíkem:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2010 22:24

Teda, to je zase něco!!:-O

drahulin drahulin

21. 3. 2010 21:54

Tome,zajímavý recept.Vyzkouším a posílám bod.:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček pečený vepřový bůček pečený bůček v celku bůček na zelí pečené hlávkové zelí veprovy bucek pečený bůček na černém pivu peceny bucek se zelim doba pečení bůčku peceny bucek na zeli bůček pečený na zelí bůček bez kosti bucek peceny pečený bůček s kostí pečený vepřový prejt pečený bůček bez kosti bůček v zelí vepřový bůček bez kosti recepty bucek se zelim bůček doba pečení

Suroviny: bůček bez kosti, cibule, olej, zelí hlávkové, sůl, pepř, koření grilovací, pivo černé, voda

TopRecepty.cz

Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOKN