Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta za babku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 5. 2010 20:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 121 kJ / 3 136 kcal
Bílkoviny51,89 g
Tuky107,68 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 354 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy485,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dadulka

16. 6. 2010 14:21

Dělala jsem jí taky, polevu jsem vařila asi tak 8min. od doby varu. Prostě podle svýho. Je fakt dobrá.:yes:

Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá :yes::yes:

aranosi

26. 5. 2010 16:35

:-K+8:yes:

DANILLA

26. 5. 2010 13:27

urcite vyzkousim.jen nerozumim tomu "prochladlou formu vrátit zpět do formy".neni tam chybička?

yanull yanull

26. 5. 2010 13:02

Moc pěkná buchtička - mňam- skořice i jablíčka:-p a ještě mám jeden dotaz, když tato je za babku, bude i nějaká za dědečka? ;-) Posílám bodíka. :yes::-K

HankaPu HankaPu

26. 5. 2010 12:13

Vypadá pěkně a určitě bude i dobrá:yes::yes: +

AniCiz

25. 5. 2010 21:03

:yes:..jak asi má být hustá ta poleva?resp.jak dlouho se vaří?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zababku.cz vaření za babku buchta do formy moučníky za babku jak vyklopit buchtu buchta do srnčího hřbetu za babku.cz biskupský chlebíček recept buchta do formy na biskupský chlebíček biskupská buchta buchta v srnčím hřbetu vyklopení buchty recepty zababku jak dlouho péct biskupský chlebíček dortova buchta buchta z hlávkového zelí buchta.do.formy recepty.zjablek jak vyklopit buchty jablečné babky

Suroviny: máslo, mouka polohrubá, vejce, cukr, prášek do pečiva, sůl, džus jablečný, cukr hnědý, skořice mletá, citron, šlehačka

TopRecepty.cz

Buchta za babku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xr6v