Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zatočený bramborák

Vydatný oběd sice dá víc práce, ale zato zasytí na celé odpoledne. Bramboráky můžete osmažit i nasucho nebo upéct v troubě na plechu s pečicím papírem. Pokud se budou po naplnění rozevírat, spojte je potravinovou nití nebo jehlou na maso.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

12. 3. 2008 17:13

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Nutriční hodnoty

Energie13 390 kJ / 3 200 kcal
Bílkoviny185,08 g
Tuky175,14 g
Vláknina29,74 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 11,08 g
Sůl26,92 g
Sacharidy208,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 10. 2011 13:27

Bramboráky stokrát jinak a vždy výborné:-D:yes:

Lucasinka Lucasinka

1. 5. 2010 11:34

urco by slo i naplnit zelim nebo jen smesi houbicek..kazdopadne super napad :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotleta v bramboráku kotlety v bramboráku párek v bramboráku bramborák s kotletou čím naplnit bramborak kotlety s bramborákem kotlet v bramboráku bramborák s párkem kotleta s bramborákem bramboráky s párkem párky v bramboráku bramboráky s kotletou parky v bramboraku recept bramboráky s čím? bramborak strouhanec bramborák stokrát jinak bramborák párek recept párek bramborák sýr v bramboráku kotleta v bramboráku recept

Suroviny: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, majoránka, sýr eidam, mouka hladká, olej, žampióny, máslo, hořčice, sýr eidam, šunka, párky, strouhanka, vejce, olej

TopRecepty.cz

Zatočený bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MnA