Okatý párkový štrúdl
Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,68 g |
Tuky | 457,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 11,82 g |
Sůl | 28,96 g |
Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Štrúdly byly tak dlouhé, že jsem je stočila a pekla na obráceném plechu.
Nejlepší je štrúdl ještě horký. Takže až návštěva zasedne, tak je teprve dávám do trouby. Mám je připravené třeba už od rána. Nejlepší je, když se rozvoní po přívítání hostů a všem se začnou sbíhat sliny. Pak totiž chutnají ještě lépe :):):)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2022 09:09
23. 6. 2010 09:02
16. 6. 2010 17:17
3. 6. 2010 10:48
3. 6. 2010 05:26
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.
2. 6. 2010 16:51
2. 6. 2010 13:42
2. 6. 2010 12:20
2. 6. 2010 10:11
2. 6. 2010 09:15
2. 6. 2010 08:32
2. 6. 2010 08:28
2. 6. 2010 07:05
2. 6. 2010 05:50
2. 6. 2010 03:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 55 sekundami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 18 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Další recepty
Tématické fráze: párkový dort párkový koláč nejlepší štrúdl párkové rizoto recept na štrůdl párkový dort z listového těsta na slano péct na obráceném plechu párkový strudl s parecky párkový koláč na na plech parkový v listovém teste párkový na dorty párečky v listovém těstě párkovi dort recept štrůdl na slano s párkem recept na párkový okraj na pizze recept parkový koláč obrácený štrůdl listové těsto 15 ran koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny: těsto listové, párky, sýr eidam, vejce, sůl
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
21 názorů