Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahůdkové řezy

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2010 18:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 323 kJ / 3 662 kcal
Bílkoviny67,28 g
Tuky230,20 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 644 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy325,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mafia Mafia

20. 3. 2019 07:41

Pajaja: Dnes ho opět dělám. Používám svoje osvědčené těsto na řezy, upeču dva piškoty na největším plechu, dám na sebe a promažu rybízovou marmeládou, nahoru krém a nejčastěji zdobím grankem a čerstvou jahodou. Děkuji Fokuska za tento recept, velmi se osvědčil a všem chutná. <3 :-)

Lucie

4. 4. 2013 17:11

Jak dlouho asi péct při těch 200 stupních? :-)

prudentgirl prudentgirl

17. 9. 2010 10:55

Je to fakt mňamka=)

Pajaja

4. 9. 2010 18:09

Tak jsem včera opravdu vyzkoušela, řezy byly vynikající, opravdu. Jen. . . poznámka, že se má použít ten největší plech, no nevím. Těsto bylo o málo vyšší než jaké používám na roládu, takže kdybych to zamotala jako roládu, bylo by to lepší. Příště udělám tedy buď jako roládu, nebo použiji své osvědčené těsto, které používám jako piškotový podklad na řezy. Ale krém byl skvělý. :-)

Pajaja

3. 9. 2010 08:17

Už před časem jsem si tyto řezy uložila do oblíbených a dnes jdu na ně, švagrová má zítra narozeniny, takže. . . Vypadají moc chutně a nijak složitě. Děkuji za inspiraci;-):yes: +25

Fokuska Fokuska

5. 7. 2010 15:31

Holky, opravdu vezmu jen slitou šťávu z toho kompotu a v ní rozmíchám ten pud.prášek a uvařím!! Ne s mlékem, ale s tou šťávou svařím. V tom kompotu je méně jak 0,5l šťávy. Vznikne mě hustý rosol, nechám vychladit a už pak podle receptu zašlehám. Dělávám to léta a vždy mě to ztuhlo!:-O

jahoda jahoda

25. 6. 2010 17:09

Blanko, já je nedělala, ale zdá se mi ta plechovka (410g)moc velká na jeden pudink a jedno máslo. Podle mě to dělá ta šťáva, co je v ovoci. Z čerstvého by Ti to stuhlo. Snad se ozve Fokuska;-). Já na krémy používám pravé máslo (stolní máslo),krásně ztuhne.
Sice nepíšeš nic o ovoci, ale snad myslíš tento krém. Jinak pudink uvařit raději s menším množstvím mléka-je pěkně tuhý a vychládlý po částech přidávat k vyšlehanému máslu s cukrem. Vždycky po přidání pudinku zašlehat a nakonec šlehat, co to pujde, krém bude krásně bílý, potom drží sám o sobě tvar. Ale máslo musíš mít spíš tužší-vychlazené, než jak bláto(obzvlášť v létě), to bys tak nevyšlehala a mohl by se Ti krém i lehce srazit.

Blanka23

25. 6. 2010 16:51

Ahojky, mě by zajímalo jak děláte to že krém ztuhne, já mom problém s tím že když smícám puding s máslem, a dám na buchtu tak mi neztuhne. Nevím jestli dávám máslo ve špatné fázi ale už jsem z toho nešťastná. Děkuji

Hanka

24. 6. 2010 16:56

Dnes jsem je udělala a fakt se moc zadařilo-super:

yanull yanull

3. 6. 2010 06:12

Tyto řezy jsou báječné, :yes::-pjen malou vadu mají :-//že se přes monitor nepodávají ;-):-)+ 17. bodík

HankaPu HankaPu

2. 6. 2010 21:01

Už mám v oblíbených a určitě vyzkouším:yes::yes::yes: +

zizala zizala (moderátorka)

2. 6. 2010 20:15

Jo, tak na sladký já mám slabost...bohužel :-( Bodík letí ;-):yes:

aranosi

2. 6. 2010 20:14

:-Kbodík:yes:

hafikov hafikov

2. 6. 2010 20:13

Zítra vyzkouším,právě tu brouzdám čím klukům pohladit bříška,a tento receptík se mi moc zamlouvá.:yes:

Eliza Eliza

2. 6. 2010 20:09

Řeza vypadají půvabně a chutně, já bych je nikdy tak pěkně nenakrájela... I přesto ukládám - podle fotky jsem zprvu usoudila, že tam budou ořechy, tudíž nic pro nás alergické, ale vidím, že ne...:yes::-)
Už za ty fotografie musím poslat bod...:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy s rosolem luxusní jahodové řezy řezy s s rosolem řezy z s rosolem jahodové řezy s rosolem pudinkový krém špatně ztuhlý reza.cz jahody recept řezy fotografie jahodové řezy se sněhem l 410 leta do jahůdkový koláč luxusni jahodovy řez recepty jak se dělá rosol na řezy rezy s rosolem osvědčené testo na rezy rezy z rosolem jahody rez z kompotu rezy s rosolem s pudinkem jahudkove kompoty zakusek s rosolem

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek kakaový, prášek do pečiva, kompot jahodový, pudink jahodový, máslo, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Jahůdkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v885