Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáčková polévka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2010 18:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 510 kJ / 361 kcal
Bílkoviny13,47 g
Tuky31,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to polévka pro nejmenší, ale lahůdka.....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

12. 4. 2011 12:06

Květákovou polévku máme mooc rádi. Nejdřív si udělám máslovou jíštičku, ale jenom světlounkou, rozvařím ji, pak dám květák, docela dost. Hotovou taky kořením strouhaným muškátovým oříškem, jenom trošku, ale dělám jí jenom z květáku u nás vypěstovaného. To jí potom můžu udělat klidně každý týden, Hlavně jí musí být velký hrnec. Jé už aby to bylo.

Severinka Severinka

12. 4. 2011 11:39

Do této polívčičky já navrch, když už je uvařená strouhnu trošku muškátového oříšku;-);-)

barbra

14. 8. 2010 08:32

nn děkuji za fotot :yes::yes:

misza misza

13. 8. 2010 20:23

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

13. 8. 2010 13:53

Polévka rychlá a dobrá:-ppřidala jsem zelenou petrželku,vejce,trochu mouky do zásmažky a fota,když je nebudeš chtít tak smažu:yes:+1

barbra

5. 6. 2010 10:40

Omlouvám se spletla jsme se ale jinak na tom nic nevidím nam moc chutná.Až jí budu vařit tak určitě doložím fotku:yes:

Nadja Nadja

4. 6. 2010 02:54

Suvicko, vypadá to,že se polévka vůbec nezahušťuje. Ta musí být přehuštěná jen samotným květákem-vždyť na 1/4 litru vývaru připadá 1/8 až 1/4 květáku a 25 g másla :-!

Suvicka Suvicka

4. 6. 2010 01:55

No nevim, takhle bych asi kvetakovou polevku rozhodne nedelala. A zahustit maslem? To je asi vtip, predpokladam?:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 6. 2010 22:14

:-O:-S

Věrka.

3. 6. 2010 20:54

To je pěkná blbost.

zizala zizala (moderátorka)

3. 6. 2010 19:05

20 dkg másla je skoro celá kostka...to je dost přehnané, ne? Navíc máslo a zásmažka (jíška) je rozdíl :-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, vývar, máslo,

TopRecepty.cz

Květáčková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27W1