Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segoš

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 6. 2010 11:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 550 kJ / 1 804 kcal
Bílkoviny201,30 g
Tuky104,40 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji dobrou chuť. My jsme si pochutnali. Tak doufám, že i vy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

20. 4. 2021 16:40

Zelí jsem dnes vařila, použila jsem krkovicí napůl s bůčkem a zelí klasika kysané. Papriky jsem dala více než špetku. Přidala jsem foto.:-K

yossi

13. 10. 2016 13:28

My ho robime z pliecka a s paprikou. Ale recept super jednoduchy. Dik. Davam zasluzeny bodik.
:yes:

HankaPu HankaPu

17. 6. 2010 23:07

Segoš vypadá zajímavě:yes::yes: +

Drobek Drobek

5. 6. 2010 21:14

:-O Určitě dobrý segedin, ale jak se získá mrkvové zelí? Tady na něj recept není, tož bylo by krásné přihodit recept, ne? Sem s ním, honem, už.:-!
Bod je snad samozřejmý.:-K

Pajaja

5. 6. 2010 19:00

Aha, tak to jooooo ;-) +3

barbra

5. 6. 2010 11:53

Omlouvám :-(se ale zapomněla jsme na špetičku ale špetičku mlete papriky.A jinak to dělám mrkev.Já dělám oboje zelí ale nejradši máme v segedínu mrkvové a čím více tak tím lépe.

Pajaja

5. 6. 2010 11:44

Obrázky vypadají pěkně, což o to. . . ale co tam tedy dělá tu oranžovou barvu, když tam není paprika? :-O:-/

barbra

5. 6. 2010 11:31

Já dělám skoro bílý a je také velmi dobrý,mletou papriku nepřidávám.Je to na zvyku.

amalia amalia

5. 6. 2010 11:29

:yes:len tam nezabudni pridat mletu cervenu papriku:-O, bez nej by sa segedinsky madarom neratal:-D bodik:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vereni.cz segos gulas veření segoš z trouby kuřecí segoš maso na segos recepty na veření veření a recepty kapustovo mrkvové zelí delikatesní segedínský guláš super segos vereni bez masa segos postup recept a postup na segos segoš bez masa segedin recept krkovice segoš z mletého masa segos.cz

Suroviny: krkovice vepřová, zelí, olej, cibule, smetana zakysaná, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka hladká

TopRecepty.cz

Segoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQ8Q