Biftek ala klasika
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 053 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,68 g |
Tuky | 30,58 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
je to nejjednodušší a nejlepší, co znám...........bohužel to máme jen 2x za rok
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 16:39
Prekvapuje ma "problém", či soliť pred smažením, počas smaženia, po smažení, na tanieri atď.
Myslím, že to je absolútne osobná záležitosť, otázka zvyku či tradície v tej ktorej kuchyni. V reštauráciách solia pred aj po smažení, mäso je presolané, ale sa viacej vypije. My nesolíme vôbec s tým, aby si na tanieri každý posolil, koľko potrebuje. Dôležité je, aby bolo stále cítiť chuť kvalitného mäsa (to nie je bůček...). Ak to niekto pripravuje skutočne len 2 razy za rok (zda sa to ťažko uveriteľné, že 2 razy, alebo tam vypadla nula, teda 20), o to viac je dôležité nechať na každého, aby si mäso dosolil sám podľa vlastnej chute.
Myslím, že to je absolútne osobná záležitosť, otázka zvyku či tradície v tej ktorej kuchyni. V reštauráciách solia pred aj po smažení, mäso je presolané, ale sa viacej vypije. My nesolíme vôbec s tým, aby si na tanieri každý posolil, koľko potrebuje. Dôležité je, aby bolo stále cítiť chuť kvalitného mäsa (to nie je bůček...). Ak to niekto pripravuje skutočne len 2 razy za rok (zda sa to ťažko uveriteľné, že 2 razy, alebo tam vypadla nula, teda 20), o to viac je dôležité nechať na každého, aby si mäso dosolil sám podľa vlastnej chute.
9. 4. 2013 15:53
Dělám stejně, nedávám cibulku,ale polévám bylinkovým máslem. Dobrůtka
14. 9. 2011 15:28
takhle zprznit svíčkovou..?..
9. 6. 2010 13:49
ona.idnes.cz/ucime-se-pripravit-spravny-biftek-v-peti-snadnych-krocich-p3l-/recepty.asp?c=A081104_112131_recepty_ves
dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Nejlepší je si to vyzkoušet. Když to zkusíš posolit až potom, tak nic tak hrozného nehrozí, ne?
dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Nejlepší je si to vyzkoušet. Když to zkusíš posolit až potom, tak nic tak hrozného nehrozí, ne?
9. 6. 2010 12:50
U nás maso na bifteky osolilo po jedné straně,mrsklo na pánev a než se opeklo, posolila se druhá strana a maso se otočilo.Bezva nápad na sobotní oslavu kulatinDěkuji
9. 6. 2010 12:05
HOLKY, PORAĎTE JAK JE TO SE SOLENÍM. KOUKALA JSEM NA PÁR RECEPTŮ NA NETU A VŠUDE SOLÍ HNED. jEDINĚ JÁTRA SOLÍME AŽ NA TALÍŘI
9. 6. 2010 10:29
Kroupovko, bifteček je velká dobrota, ale ani se nedivím, že to máte 2x do roka-děsně drahý maso a na naše čeký poměry luxus Ale za to máš 1. boda
9. 6. 2010 09:36
Už se nebudu na žádný recept dívat,mám z toho takový hlad a chuť,a nikde nic
9. 6. 2010 08:51
Máš moc fajn recepty , škoda, že to nestíhám ani číst...
Ale já si na ně čas vyšetřím, uvidíš...
Ale já si na ně čas vyšetřím, uvidíš...
9. 6. 2010 08:40
U nás doma se solí nejdříve až po zatažení masa. Většinou až po přenesení na horký talíř a myslím si, že je to tak správné.
9. 6. 2010 08:21
Na biftek klasika se cibulka nedává - ale změna je život,tak proč ne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 11 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 21 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 28 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 55 minutami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 8 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: biftek z pravé svíčkové biftek biftek ze svíčkové biftek z hovězí svíčkové biftek recept anglický biftek anglicky biftek recept bifteky ze svíčkové priprava bifteku vepřový plátek ala biftek nejlepší bifteky pravý biftek bifteky z pravé svíčkové bifteky z hovezi svickove nejlepší biftek svíčková biftek priprava hoveziho bifteku pravá svíčková biftek bifteky recepty steaky a bifteky recepty
Suroviny: svíčková hovězí, vejce, olej, sůl, pepř, cibule
Biftek ala klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP1N
11 názorů