Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ptáčky - Neptáčky z kližky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

14. 6. 2010 14:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 365 kJ / 2 238 kcal
Bílkoviny182,94 g
Tuky144,20 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 962 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,36 g
Sacharidy43,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

stanik

20. 7. 2010 20:21

rychlý, dobrý recept, díky za něj

BILKOVAI BILKOVAI

14. 6. 2010 20:32

Květo, je vidět dle Tvých receptů a fotek, že jsi dobrá kuchařka.4 bodík je na cestě:yes:

Janacek

14. 6. 2010 18:59

Měla jsem doma také kližku a měli jsme chuť na roštěnku,tak jsem použila koření jako na roštěnou a když plátky byly poněkud pokoucené,chutnaly výborně.

jan.alois jan.alois

14. 6. 2010 17:47

Konečně zase jedna :-K co zná vařit z kližky i něco jiného než guláš. Já dělám z válečku kližky z toho prostředního z býka bývá větší . Tak zvanou svíčkovou /tedy na smetaně / prošpikuji a pak klasický postup ,kdo si nechal říci a vyzkoušel ten nelitoval. :-)):-)):-D Dávám to bodík i za odvahu. :yes: Kdo ví co je to péro /maso z hovězí plece / skvělé také doporučuji. Kližka i péro jsou řídká masa a proto nejsou suché a drží šťávu.

Ivana Ch

14. 6. 2010 17:24

Nemusí to být špatné, ale já bych to udělat nemohla.Chlapi by to nejedli, ty když ptáčky tak ptáčky klasicky zabalený. Musím být ticho protože jsem je to naučila já.

Bibinka Bibinka

14. 6. 2010 15:22

Znám a dělám, dokonce nám to chutná víc, než klasicky. Jsou tu na to recepty, ale každý má jiný název, ve výsledku je to totožné. Dávám 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí péro hovězí kližka na smetaně hovězí ptáčky kližka recepty z kližky španělský ptáček z kližky recepty hovězí maso kližka co udělat z hovězí kližky hovezi maso pero roštěnky z kližky kližka recept recepty z hovězí kližky kližka na smetaně co varit z kližky hovězí kližka recepty klizka recepty vařená kližka roštěnka z kližky falešné ptáčky maso pero

Suroviny: kližka hovězí, hořčice plnotučná, slanina, okurky sterilované, vejce, sádlo, cibule, mouka hladká, mrkev, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list

TopRecepty.cz

Ptáčky - Neptáčky z kližky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6vl