Pampelišky s čočkou
Suroviny pro 1
1
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2010 14:31
Listy musí být mladé a stonek nejlépe vyříznutý celý, protože v něm je mléka nejvíce. Sama jsem ještě nezkoušela, ale vím, že někdy se mají listy nechat ve vodě odležet, a že by měli údajně zesvětlat.
14. 6. 2010 18:00
Hmm tak myslím že je to výborné, oskusím
14. 6. 2010 17:52
Jíst se dají jen ty úplně mladé cca max. do 2,5 cm výšky, nesmí z nich ještě prýšttit moc mléka, jsou křehounké při odloupnutí, nesmějí klást odpor a smaozřejmě naprosto zdravé, zelené. Ale většinou jen brzy zjara, teď bych řekla že už končí....max.ještě týden
14. 6. 2010 17:47
Špagetka, výnimočne nie, babička to utajila predo mnou...
Iba raz som skúsila pampeliškové listy a boli horké. Neviem, kedy ktoré sú konzumovateľné. Robila som šalát a nedal sa jesť.
Fotka je úžasná, recept krásny! +
Iba by som sa chcela spýtať na tie listy, ako s nimi, aby sa dali konzumovať. Ďakujem!
Iba raz som skúsila pampeliškové listy a boli horké. Neviem, kedy ktoré sú konzumovateľné. Robila som šalát a nedal sa jesť.
Fotka je úžasná, recept krásny! +
Iba by som sa chcela spýtať na tie listy, ako s nimi, aby sa dali konzumovať. Ďakujem!
14. 6. 2010 17:40
Jani R. musí to být mlaďounké listy a ty hořké nejsou, jinak babička dávala i kvítky pampelišky - díky za připomínku dávného dětství...
Magdalenko, nemáš to taký v šuplíku? (ona už bude vědět )
Magdalenko, nemáš to taký v šuplíku? (ona už bude vědět )
14. 6. 2010 17:22
Já se picnu.. Není to hořké?
14. 6. 2010 17:03
Hmm...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 56 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Návod na perfektní jarní detox: Dopřejte si medvědí česnek i pampelišky a buďte svěží
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pampeliška recepty recepty z pampelišky jak konzumovat pampelišky jak jíst pampelišky recepty z pampelišek pampelišky recept recept z listu pampelišek pampeliška list recept listy pampelišky recepty pampeliškové listy jak konzumovat pampeliškové listy jíst pampelišky pampeliškpvé listy recepty pampeliskove recepty pampeliška list recepty pampeliška dušené pampelišky pampeliska recept dají se jíst listy z pampelišky? recept pampeliška listy
Suroviny: listy pampeliškové, balsamico, čočka, vejce, klobása
Pampelišky s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrnW
7 názorů