Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálský květák s jogurtovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 6. 2010 11:43

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie1 329 kJ / 318 kcal
Bílkoviny23,80 g
Tuky19,04 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy12,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2010 14:25

Tož Evi, vítej mezi náma na topreceptech a hned tě vítám s plusíkem;-):yes::yes:

gabik

19. 6. 2010 12:32

Pěkný recept:-K ...:yes:

Ivana79 Ivana79

19. 6. 2010 12:04

Evi,tak toto si zaslúži bod:yes:Pekné fotky a zase iná úprava karfiolu.Jeden mám v chladničke,tak cez týždeň vyskúšam;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: bylinkový přeliv květák provencálský květák,jogurt,sýr zapeceny kvetak v jogurtu a syrem květák v jourt přeliv s koprem cesnekovy preliv provensálský vejce recepty maso květák květák se sýrovým přelivem jogurtoví přliv jogurtový přeliv-recept bylinkový přeliv příprava bylinkové jogurtové přelivy - recept dietní květák

Suroviny: květák, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, koření provensálské, vejce, sýr uzený, jogurt bílý, semínka lněná, bylinkové tofu

TopRecepty.cz

Provensálský květák s jogurtovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1G3j