Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaný bažant

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 12:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 185 kJ / 2 912 kcal
Bílkoviny38,90 g
Tuky229,41 g
Vláknina21,56 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,59 g
Sacharidy142,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme k masu. Jako příloha se hodí knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 13:45

Bažant se podařil měkounký, ale je potřeba dopéct hodinu před podáváním naporcovat a i s nádivkou vložit zpátky do omáčky. Nechat proležet v chladu na okně a ohřát před servírovaním. Kdo nechce, nebo nemá rád víno ať přidá ještě lžíci kyselejšího šípkového džemu. Mandle jsem neměla, ale i bez nich , vynikající. Pekla jsem i trošku nádivky v pekáčku zvlášť a prolila výpekem, před přidáním jablíček. Jo a jablíčka jsem měla kyselejší, ne ty sladké z obchodu !

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 11:39

Eja57: No nevím, nevím ! Asi budeš muset vzít za vděk, jenom oškubaným syrovým bažantem! A kouskem nádivky, ale ti ji aspoň poleju výpekem.;-)

Eja57 Eja57

10. 12. 2019 11:29

Veronika.Hrozna: už jeduuuuuuuu:yes::-K ať mi psí smečka nechá aspoň kousíček...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 11:22

Moc dlouho už bez fotky nebude, mám 7 bažantů a jeden je už naplněný v troubě! Dokonce jsem našla ve špajzu i kvalitní šípkovou marmeládu a brusinky. Budou k tomu plněné hrušky, našla jsem kompot z našich hrušek z roku 2012:-D:-D:-D:-D,
neuvěřitelný,:-D ale jsou v naprostém pořádku už se vaří se skořicí a hřebíčkem v kastrůlku. Myslela jsem, že to bude bláto, ale jsou jako čerstvě zavařené, ta moje stará hrušeň je učiněný zázrak.:yes:

Bára

10. 10. 2016 21:10

Vynikající recept.Moc vsem chutnalo

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 12. 2011 22:41

:-O Tohle musím zkusit !

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na bažanta příprava bažanta recept na bažanta bažant příprava recept bažant příprava bažanta na pečení bažant recepty jak připravit bažanta jak upéct bažanta recepty z bažanta bažant recept top recepty bažant jak uvařit bažanta bažant s nádivkou recepty na přípravu bažanta bažant polévka z bažanta pečený bažant s nádivkou recept z bažanta recept na nadivaneho bažanta

Suroviny: bažant, sůl, máslo, víno bílé, jablko, brusinky zavařené, marmeláda šípková, rohlík, mléko, máslo, žloutek, maggi, sůl, pepř, petrželka zelená, rozinky, mandle, bílek

TopRecepty.cz

Nadívaný bažant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0E