Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský polibek

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2010 21:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Inspiraci jsem čerpal v publikaci Miroslava Mayera: Recepty pro hezké chvíle.

Jsem rád, že jsem jednoduchý hliníkový gril, zakoupený zhruba před 30ti léty ve sklepě našel a mohl jsem v něm dnes tento recept připravit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

18. 4. 2012 21:14

takhle teda bych chtěla být políbena:-8:-D:-D:-D
bravo, Jendo:-K:yes::yes:
foto.. luxusní:-):-):yes::yes::-K

Colombo65 Colombo65

4. 6. 2010 09:23

Tato lahůdka nějak unikla mému oku. Jendo co napsat, jistě chuťově zvláštní, pohledově okouzlující, ale ten "francouzák" po tom zrajícím Pepinovi, no nevím, nevím, ale slyšel jsem, že silní jedinci stále existují;-);-);-)

jaja_

2. 6. 2010 11:19

Ahoj, Jenda! Vyzerá to úžasne, určite to aj úžasne chutí, len neviem na Slovensku kúpiť ten "pepin"? Neodpíšeš čím by sa dal nahradiť?
Ďakujeeeeeem.
A pridávam bodíky za skvelý nápad:-):yes::yes::yes:

jitka55

12. 5. 2010 13:46

Kdo tomu jídlu vymyslel ten název, nebyl žádné béčko!

Jenda1 Jenda1

8. 5. 2010 20:48

Děkuji moc za přízeň;-) a vidím, že pánové francouzákům moc nakloněni nejsou;-):-)).

Tana K

7. 5. 2010 21:24

Tak jsem recept také hned vyzkoušela a rodinka si čamtala.:-) Sýry jsem neprokrojila, ale vcelku zapekla na grilu s kořením Grilovaný sýr a až na talířích polila omáčkou z brusinkového a meruňkového džemu, medu a jednoho stroužku česneku, nakonec jsem to zakápla tím javorovým sirupem. K tomu čerstvý chlebík a nemělo to chybu. Super.:yes:

jarka konecna jarka konecna

7. 5. 2010 15:55

Milý Jeníčku, právě jsem zkusila ten tvůj polibek a odteď už se budu líbat jen s tvým Pepinem. Můj milovaný muž teď spadl z lopatky a je na druhém místě. Posílám ti bodík a čekám, co nového zas vymyslíš :-p:-K:-))

Andula

7. 5. 2010 15:28

Jo, a ten nazev... no, nadhera! ;-)

Andula

7. 5. 2010 15:27

Mne se to moc libi, jen ten cukr se mi zda zbytecny.rada vyzkousim, med a brusinkovy dzem jako kombinace se mi zda moc zajimave. Dekuji za bezva napad. :-):yes:

misza misza

7. 5. 2010 11:42

Jendo tohle vypadá luxusně:-p Pepina na sladko jsem ještě nejedla. Musí to být hodně zajímavé:-*:yes:Krásné foto!

sebena sebena

7. 5. 2010 09:35

To musí být dobrota, hermelín na sladko znám ale dělam pouze s brusinkama a moc nám chutná, takže s medem a javorovým sirupem určitě vyzkouším. Jo a luxusní fotečky jako vždy:-K

michsamant michsamant

7. 5. 2010 09:10

ako hovori Janka Remkova... "SMANKOTE!" :-p

Lusinda79

7. 5. 2010 08:49

Jendo-bod letí bez zbytečných komentů, vše již bylo řečeno:yes:.

lemarti

7. 5. 2010 08:48

Jendo,škoda že jsi sem nedal receptík včera o pár hodin dřív:-(takle budu zase čekat než pojedu do čech abych PEPINA koupila jelikož tady nic takového nekoupím:-Sale receptík si ukládám a podle možností vyzkouším+11:-K:yes:

Paprika Paprika

7. 5. 2010 07:59

:-O:-O To nesmí vidět můj manžel, jinak to budu muset dělat :-D:-D :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzky polibek kontaktní gril recepty jak se dělá francouzák francousky polibek francouske libani polibek foto gril ndr sedlčanský pepin recepty francousky toust brusinkový dip jak udělat francouzký polibek pepin na gril jak na francouzák jak na francouzky polibek recepty na kontaktní gril recepty kontaktni gril recepty z pepína sedlčanský pepin hermelin s brusinkama na grilu francouzské polibky

Suroviny: sýr zrající pepin sedlčanský, cukr, džem rybízová, med, mandle sekané, sirup javorový, bageta

TopRecepty.cz

Francouzský polibek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6WDQ