Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí steak (Parní hrnec)

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 5. 2010 12:48

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 044 kJ / 250 kcal
Bílkoviny9,04 g
Tuky1,11 g
Vláknina7,46 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy47,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ZDROJ-http://www.webnode.cz/w/varenivpare.webnode.cz/

Jen pro zajímavost, na 3 patře jsem pařila houskový knedlík pro přítele. Byl vynikající!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2010 13:51

GoGo (neregistrovaný/á) asi máš pravdu, ale maso je upravované v parním hrnci a tam je třeba jej osolit, jinak je opravdu plané a pozdějším solením nedosáhneme toho správného efektu, ani chuti.

GoGo

23. 9. 2010 12:16

Teda nechci kritizovat něco, co jsem neochutnal, ale pravou svíčkovou před zpracováním nasolit a posypat kořením na steaky, to se mně zdá hodně zvrhlé.

Jenny

9. 5. 2010 13:08

:yes:+12:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2010 00:00

Drobek a kari (neregistrovaný/á) a máte teda nápad? Třeba hovězí v parním hrnci?:-))

Drobek Drobek

7. 5. 2010 23:49

Jani, já taky nechci tvrdit že neumíš vařit, opak je pravdou.:-K
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy. ;-)

kari

7. 5. 2010 21:23

taky jen čumim,steak je steak,tady tomu pokrmu bych dal jiný název určitě,je to zdravé to je jasný ale ,nevyrovná se to klasickýmu steaku přece,ženský neblázněte;-):-)tady ta flákota co je vyfocená ta je na pořádnou pánev rozehřátou,:-p

Paprika Paprika

7. 5. 2010 20:39

:yes::yes:

misza misza

7. 5. 2010 19:13

:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 18:13

Spagi, já ten název nevymyslela;-). Je to název autora a proto jsem přidala i odkaz. Steak, nesteak, je to hovězí a není to holt kližka:-D

spagetka spagetka

7. 5. 2010 17:19

Já bych to určitě z pravé svíčkové nedělala, ale z pěkného zadního hovězího,(i když bych to asi taky stejkem nenazvala, ale to je na autorce.)Podobně dělám dušené hovězí s jogurtem, takže to dobré určitě bude.:yes:

Drobek Drobek

7. 5. 2010 15:55

No a já jen čumím.:-O Od kdy se říká vařenému (dušenému) hovězímu stejk?:-O:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 13:56

yanull právě, že 40 minut a protože to nebyla pravá svíčková, tak to ještě malinko chtělo;-), ale rozhodně to nebyla žádná podrážka!! Snědla jsem to celé:-D
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší;-).
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne?:-)) Tak snad budeš pak spokojená. Já rozhodně jsem:-8

yanull yanull

7. 5. 2010 13:47

Jani, jak dlouho jsi tam měla to maso?

hafikov hafikov

7. 5. 2010 13:45

Jani ,tak jsem si parní hrnec dnes objednala.Tak doufám,že podobných lahůdek přidáš víc.:yes::yes::yes::yes:

mandle

7. 5. 2010 13:44

dobrý den Jani,vypadá to krásně:yes:ale neni nad pravý propečený:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: parní hrnec recepty recepty parní hrnec hovězí stejk stejk hovezi recept hovězí maso v parním hrnci hovězí v parním hrnci steak z falesne svickove falešná svíčková steak hovězí stejk recept hovězí falešná svíčková steak parni hrnec kucharka steak z hovězího krku stejk hovezi falešná svíčková recepty recepty na parní hrnec parní hrnec hanger steak pohlreich stejk recept hovězí steak z falešné svíčkové steaky z falešné svíčkově

Suroviny: svíčková hovězí, sůl, pepř, koření steakové, žampióny, fazolky zelené, brambory, jogurt bílý, česnek

TopRecepty.cz

Hovězí steak (Parní hrnec)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/99J4