Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

8. 5. 2010 12:13

Suroviny pro 20

20

Nutriční hodnoty

Energie5 628 kJ / 1 345 kcal
Bílkoviny216,40 g
Tuky32,71 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 4,84 g
Sůl11,20 g
Sacharidy39,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka má být dost hustá, nejvíce času zabere uvaření masa do měkka, jinak zbytek je rychlý a nenáročný.

Je výborná a hodně sytá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marta mikušova

9. 8. 2017 23:42

:- Vyborné recepty:-K

hemriettas hemriettas

8. 5. 2010 14:14

Děkuji za přivítání...jak zas něco zajímavého vytvořím tak se pochlubím...:-8

Paprika Paprika

8. 5. 2010 13:20

Tak ta je tedy "hustá" :yes::yes: ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2010 12:45

Taky tě vítám, ať se ti mezi náma líbí;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 5. 2010 12:35

Vítám Tě tady na Topkách Jindřiško,doufám že se Ti tu bude líbit.:-KReceptík je zajímavý a láká ho okusit,ukládám si a dávám bod:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: eintopf eintopf recept polévka eintopf eintopf recepty aintop eintopf polévka recept hovězí eintopf aintopf recept na eintopf ein topf eintopf polévka hovězí eintopf recept recept eintopf eintop recepty eintopf zeleninová polévka jako eintopf - recept ein top ajntopf ein topf recept ain topf

Suroviny: přední hovězí, slepice, maso uzené, klobása, mrkev, petržel, cibule, česnek, protlak, fazole, kroupy, zelí hlávkové, kapusta

TopRecepty.cz

Eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYEY