Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na zelí a pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 5. 2010 21:15

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 238 kJ / 296 kcal
Bílkoviny9,88 g
Tuky1,17 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Upravila jsem si recept na vepřová žebírka, který jsem našla v nějakém starším čísle časopisu F.O.O.D.

Pekla jsem to v remosce a použila světlé pivo, ale myslím, že příště zkusím spíš tmavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

12. 10. 2015 16:15

dobrotka;-)

Jarus87 Jarus87

7. 3. 2011 19:48

Téééééda já žasnu:-O
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku:-D
ta by se tohodle mohla ujest!!:-D
Přidávám bodík a moc děkuji za recept:-K

kaja.f

28. 7. 2010 14:03

Eliza: dekuji, jsou to krasne fotky :yes:

Eliza Eliza

18. 7. 2010 12:58

Díky za recept na nedělní oběd :-K, bylo to moc dobré. Poslala jsem pár obrázků, aby recept nebyl smutný...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2010 09:54

kaja.f díky, někdy jsem natvrdlá, ten bramborový knedlík mne mohl taky napadnout;-)

kaja.f

12. 5. 2010 06:33

no, ja to vcera snedla i bez prilohy :-) ale asi bych k tomu udelala bramborovy knedlik..nebo i jenom brambory..
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 22:50

Můžu ze zeptat, jaká je vhodná příloha? Jinak škoda, že už mám oběd na zítra vybraný, určitě vyzkouším;-):yes:

prskavka.bobo

11. 5. 2010 22:31

:yes:Výborná kombinace,mohu z vlastní zkušenosti potvrdit:-p

jahoda jahoda

11. 5. 2010 22:28

Já loni trochu přesolila kysané zelí, ale zásadně také neprolévám vodou, to raději ostrouhám jablko a zamíchám do zelí.
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže ::yes:4 :-p;-)

kudlova3 kudlova3

11. 5. 2010 22:21

:-p:-O:-K:yes:

Nadja Nadja

11. 5. 2010 21:54

:yes:+1.:yes: :-O Nepodlévám sice pivem, ale jen vodou, přesto je to nepřekonatelná mňamka. Do toho ještě zamíchat noky z těsta na chlupaté knedlíky a nemá to chybu.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zelí na pivě vepřové na zelí zeli na pivu recept zelí na pivě veprove maso na svetlem pivu vepřové na zelí a pivu vepřové na pivu vepřové v zelí vepřové na pivu a zelí maso na zelí a pivu kysané zelí na pivě vepřové maso na pivě vepřové a zelí vepřová žebra na zelí a na černém pivu maso na zelí a pivě vepřová žebírka na pivu vepřove na pivě a zeli recepty vepřové na zelí maso na pivu a zeli zeli v pivu

Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané, pivo světlé, cibule, špek, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Vepřové na zelí a pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QkQM