Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehký maďarský guláš

Barva, chuť a kvalita vepřového guláše se odvíjí od svého cibulového základu. Proto je třeba použít větší množství cibule a dobře jí osmažit. Chuť guláše si můžeme doladit česnekem, paprikou či feferonkou.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

28. 7. 2010 10:32

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 827 kJ / 676 kcal
Bílkoviny108,64 g
Tuky16,45 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší je na tento guláš maďarské gulášové koření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petule

5. 11. 2016 14:54

:-)ja jsem spokojená skvělý jednoduchý recept:-)

xxxVendy xxxVendy

13. 3. 2014 16:22

velice výborné i s vepřovým masem :yes::-p

marina

3. 10. 2013 12:02

ja som jeste neslysela ze sa madarsky gulas robi z veproveho masa to slysim raz viem ze sa robi z hovezyho z :-)):no::no::-//klizky

lenka

3. 10. 2013 11:51

me to teda nepřijde jako madarsky gulas ale normalni gulas protoze jsem jeste neslysela aby se do madarskeho gulase daval bujon:-)):-)):no::no::no::no:

xx

3. 10. 2013 09:43

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

ani ľahký ani ťažký maďarský guláš sa nepripravuje z týchto šmakulád:

hl.mouka na zahuštění
1 magi bujón
gulášové koření
1/2kg vepř.kostek

Keby ste tomu dali názov "český" alebo "slovenský" tak Vám napíšem super, pretože obe tieto kuchyne znesú úplne všetko, od lanýžov s bujónom
http://www.toprecepty.cz/recept/36401-testoviny-s-...
či rýchlosoľou
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecienkova-terina...

MAĎARSKÝ GULÁŠ SA PRIPRAVUJE TAKTO:
http://varecha.pravda.sk/recepty/madarsky-gulas-fo...

jarka

3. 10. 2013 09:21

tak jdu to dneska skusit snad se my to povede nejsem moc dobry kuchar:-(

yoghurtt yoghurtt

28. 7. 2010 13:26

Děkuju,já zase moc dobře vařit neumím :-//,proto zkouším a koukám co je tu zajímavé...díky oběma

misza misza

28. 7. 2010 11:57

Dělám stejně, jen bez té zelené papriky.:-p Určitě vyzkouším :yes:

yanull yanull

28. 7. 2010 11:04

Dívám se, že nedávno přibyla sem další jmenovkyně, a že nás tu toho jména je. ;-) Takže Jani, ať se Ti tu dobře vaří i daří a posílám 1. bodík za gulášek. :-p;-):-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: maďarský guláš lehké omačky maďarský vepřový guláš recept maďarský guláš s rýží madarsky gulas recept kuřecí gulaš madarsky vepr gulas maďarsky veprovy guláš guláš madarský vepr. gulas jednoduchy madarsky gulas lehký vepřový guláš vepř.gulas recept na madarsky gulas bab guláš nejlepsi madarsky gulas madarsky gulas z veproveho madarski gulas vepř kostky maďarský guláš z vepřového masa

Suroviny: maso vepřové, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, bujón hovězí, paprika čerstvá zelená, koření gulášové, sůl, pepř mletý, česnek, majoránka

TopRecepty.cz

Lehký maďarský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkvQ