Pečená zelenina s černuchou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 33,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 83,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2010 13:51
3. 8. 2010 10:48
3. 8. 2010 07:27
Putovala dál (černucha i směs do chleba), k sousedce, které to naopak chutnalo v chlebíku moc.
3. 8. 2010 07:11
3. 8. 2010 05:53
2. 8. 2010 21:34
2. 8. 2010 21:18
2. 8. 2010 20:58
2. 8. 2010 20:19
2. 8. 2010 20:14
2. 8. 2010 19:56
Černucha má široké použití hlavně v Indii a na středním východě. Používá se k okořenění chleba, pečiva, sýrů, luštěnin apod. Je součástí směsí koření Karí a různých druhů Másal. Má příjemnou mírně ostrou chuť, něco mezi cibulí, mákem a pepřem. Černucha je koření pro toho, kdo rád experimentuje. Dobře se doplňuje s koriandrem a novým kořením, saturejkou a tymiánem.
2. 8. 2010 19:47
2. 8. 2010 19:42
2. 8. 2010 19:39
2. 8. 2010 19:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 18 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 5 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 5 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 5 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 5 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 5 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 6 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: pečená zelenina černucha setá použití koření na pečenou zeleninu černucha setá čermucha černucha setá recepty černý kmín recept černý kmín z egypta grilovaná zelenina s černuchou nigela sativa černucha použití koření černucha na co použití co je cerna zelenina pečená nebo restovaná paprika-recept zelenina z egypta pecena zelenina koření černucha pecena zelenina.lilek apod. černucha setá foto pak choi pečené
Suroviny: lilek, cuketa, mrkev, paprika čerstvá červená, česnek, cibule, brambory, koření ratatouille, černucha, sůl, olej olivový
Pečená zelenina s černuchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMmJ
15 názorů