Rolovaná jahůdková dobrota
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,14 g |
Tuky | 54,18 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme roládu čistě jahodovou, můžeme do krému uvařit pudink s jahodovou příchutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 23:33
Danca, děkuju za vysvětlení.
6. 8. 2010 09:14
Milá Majko, já to dělám tak, že pod upečený plát dám rozevřenou dlaň, zasunu ji co nejvíc pod piškot, utěrku vytáhnu (omlouvám se, to jsem v postupu neuvedla)a papír položím namísto ní. Ale jde to udělat i tak, že si připravíme čistý papír,do prstů uchopíme volné okraje papíru, na kterém se roláda pekla a takto ji přemístíme. Jde to snadno, plát na papíru drží a nepřetrhne se.Papír sloupneme až po přemístění. Přeji hodně úspěchů při pečení!
5. 8. 2010 21:10
Roláda vypadá velice dobře. Jenom si nevím představit jak zvednout roládu. Mám strach, aby se piškot nepolámal. Téhle větě moc nerozumím. Opatrně z něho sloupneme pečící papír ,piškot zvedneme a papír položíme pod něj. A co utěrka? Ta je přece pod těstem? Utěrku nesundáváme? Na opatrné zvednutí piškotu + další manipulace s papírem, popřípadě utěrkou mi dvě ruce asi nebudou stačit. Velice ráda bych se naučila péct roládu, ale fakt nevím jak na ni.
5. 8. 2010 00:04
Já vím, jenže když jsem ji vyráběla, ještě jsem tady nebyla...Až budu rolovat příště, polepším se
4. 8. 2010 23:07
Moc hezké!! Chtělo by to řez
4. 8. 2010 20:24
Dančo vypadá to parádně!Určitě je to veliká dobrota! Bodík pro tebe!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Zpracování a rozdělení drůbežího masa
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: aby piškot nespadl jak upéct piškot aby nespadl jahodova esence rolada z kompotovanych jahod jak uvarit kakaovou roláda piškot nespadl jak upect piskotovy korpus aby nespadl piškot na pečicí papír kokova roláda z piškotů rolada jenom z bilkoveho sněhu babicovy dobroty - husa v troubě aby nespadl piškot jak na piškot, aby nespadl aby sníh nespadl nespadl jak upéct piškot, aby "nespadl"? piškot na pečícím papíru pečící papír piškot jak přemístit piškotový plát jak upést piškot aby nespadl
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka, tuk hera, mléko, pudink vanilkový, cukr, jahody, kakao, kokos
Rolovaná jahůdková dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQvy
6 názorů