Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí guláš. Chuťově výrazný pokrm skvěle doplní houskové knedlíky.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

7. 8. 2010 14:03

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 633 kJ / 2 063 kcal
Bílkoviny230,30 g
Tuky101,78 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,10 g
Sacharidy36,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcela

5. 12. 2012 18:59

:-p už jdem na to snad bude dobrej napíšem:-D

Jarmila

14. 7. 2012 17:00

A co paprika????:-/

mmmmm

19. 2. 2012 13:30

:yes:fakt dobrůtka vyskoušela jsem :-K Jity diky

Miki

20. 7. 2011 15:55

:-)):yes:zkouška dopadla dobře, velice to chutnalo, skvělý recept

senky senky

21. 5. 2011 18:26

Danča:Danuš,vyzkoušej tuto,použila jsem na dančí kýtu na divoko a maso se úplně rozplývalo na jazykuhttp://www.toprecepty.cz/recept/3726-marinada-neje...

Danča

21. 5. 2011 18:20

Mám prosbu, máte někdo vyzkoušený nějaký recept, do čeho naložit kančí maso před tepelnou úpravou a na jak dlouho? díky moc za radu ;-)

evík

23. 2. 2011 17:53

mám v hospodě hostinu pro myslivce,tak to zkusím,držte mě palce,jde o 50porcí

Pajaja

10. 10. 2010 11:39

Jito, nádhera! Že jsem si nevšimla dřív. . . Občas mi tchán přinese zvěřinu, naposledy srnčí, tak jsem dělala gulášek. Tenhle také vyzkouším. :yes::-p +7

Jenny

7. 8. 2010 15:47

:yes::yes: před hodinou mi kamarád přines kančí,tak si receptík uložím a vyzkouším...:yes:+5:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2010 14:52

:-p:yes::yes:

annveros

7. 8. 2010 14:14

:yes::-p:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 8. 2010 14:13

JitkoB,to je super,mít zvěřinu hned jdu do toho,kančí gulášek je fakt mňamka;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pravý guláš z divočáka guláš z divočáka pohlreich nejlepší kančí guláš kančí recepty guláš z kančího masa guláš z kančí kýty výborný kančí guláš kančí kýta guláš zvěřinový guláš pohlreich kančí guláš z kýty kanci kančí maso recepty kančí kýta recepty dančí guláš pohlreich nejlepší kančí guláše jak naložit kančí maso guláš z divočáka jak nalozit kanci maso na gulas guláš z dančí kýty dle polreicha kancí maso

Suroviny: kýta kančí, cibule, slanina uzená, sůl, pepř mletý, koření na zvěřinu, vývar masový, chléb, sádlo, víno červené, česnek

TopRecepty.cz

Kančí guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2751