Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,25 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 3,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2010 15:37
Colombo mnami,mnami!!! Bodík pro tebe!! Krásné fotky!!!
9. 8. 2010 12:06
Otto, to je zase parádička . Už jsem kolikrát uvažovala, že tuhle rybu koupím, ale nevím, jak chutná. Mám dotaz - má hodně kostí? (kvůli dceři)
Z přípravy pesta ti vypadl parmazán...
+
Z přípravy pesta ti vypadl parmazán...
+
9. 8. 2010 01:28
5. bodik je tvuj, vypada to nadherne a bude to vyborne. Ulozila jsem si, vyzkousim.
8. 8. 2010 23:26
Krása +4
8. 8. 2010 22:54
8. 8. 2010 22:02
8. 8. 2010 21:06
Interspar
8. 8. 2010 21:01
to vypadá dobře,ale kde sehnat nilského okouna,toho znám jen od syna z dvd Jakuba Vágnera a jsou to krasný ryby
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 2 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: okoun nilský recept okounek nilský okoun nilský okoun nilský kosti okounek nilský recept nilský okoun recept nilský okoun okoun nilský recepty okounek nilský recepty recept okoun okoun nilský má kosti ryba na pestu nilský okoun recepty nilský okoun kosti recepty okoun nilský na tymiánu recept okoun nilský na tymiánu morsky okoun okoun a kosti okoun parmazan okoun recept s parmazánem
Suroviny: okoun nilský, ghee, olej olivový, sůl mořská, bazalka čerstvá, sýr strouhaný
Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ4v
8 názorů