Sezónní zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,60 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 564,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2010 18:08
Zákusek jsem vyzkoušela, ale během pečení jsem měla trable s množstvím surovin.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
12. 8. 2010 22:46
Klarak, jsem ráda, žes pochopila, že jsem to nemyslela zle. . Těším se na další receptíky.
12. 8. 2010 11:52
Jani
12. 8. 2010 09:28
Moc hezké, i fotka. Pořád lepší nějaká, než žádná
12. 8. 2010 09:22
Jojo fotka nic moc, ale pokud clovek sam vyzkousi , ma svou fantazii, ani moji fotku potrebovat nebude
12. 8. 2010 08:49
Ja fotkám až takú dôležitosť neprikladám (možno preto, že sa mi v tejto oblasti vôbec nedarí), pokiaľ viem, je to tu hlavne o varení. Fotka-nefotka, teda mne sa nezdá škaredá - je krásne naaranžovaný múčnik a samotný recept sa mi veľmi páči.
12. 8. 2010 08:36
Klarak - jasně, kvalita fotky by mohla být lepší, ale máš to nádherně naaranžované a je vidět, že jsi si s tím dala práci, chtěla jsi se s námi rychle podělit a to se cení+
12. 8. 2010 08:30
Ahoj Majko, omlouvam se, nebudu zapírat, že fotky jsou nějakej unikát. Je pravda, nepovedly se. Venku tma jako v pytly, v kuchyni svití něco jako bludičky(v domě dělame novou eletriku. Omlouvam se, jestli to vyznelo nejak naštvaně. Vlastně máš pravdu, jsou to moje fotky, fotky, které prezentuji muj recept. Jo holt budu muset počkat vzdy na denni svetlo, a ne honem honem pridat recept jeste o pulnoci. Majko , diky zes mi sundala růžové bryle. mej se
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
12. 8. 2010 07:30
Musím se Klarak,zastat Majky/nereg./nemyslela to zle,jak vidno z komentáře zákusek zná a chtěla, aby se lidičky nenechali odradit a vyzkoušeli.Škoda,že jsi nepochopila dobrý úmysl.
12. 8. 2010 00:52
Mně se ta fotka docela líbí... Možná trochu mlhavá, ale stejně je vidět, že zákusek je k zakousnutí.. Sladké nejím a tak ani moc nerealizuju, ale už podle receptu to vypadá, že dezert bude stát za to.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
12. 8. 2010 00:20
Klarak, příště se ti vykašlu vychvalovat nějaký zákusek. Jak vidím = za dobrotu na žebrotu. Píšu, že je zákusek super + jsem upřesnila další důležité věci. O nepovedené fotce jsem napsala proto, aby se lidi nenechali zmást. Protože člověk jí i očima. A podle fotky tento zákusek by nikdo nemusel vyzkoušet. Proto jsem se o ní zmínila a doporučovala i přesto fantastický zákusek vyzkoušet. Já ti ještě vychvaluji do nebes zákusek a ty takhle. Jak se ti líbí. Příště nic!!!!
11. 8. 2010 23:43
Majko, nemusis stale dokola opakovat , ze se fotky nepovedly, no tak prostě se nepovedly. Vsechno se nekdy nevede, ani fotky. Az budu mit novy nebo nekdo prida svoje, budou tady fotky , ze kterych ten fantasticky zakusek kazdy pozna.
10. 8. 2010 22:36
Tento zákusek znám a je fantastický . Škoda, že se fotky moc nepovedly. Kdybych neznala tenhle zákusek, tak by ho podle fotky vůbec nepoznala. Lidičky, doporučuji tento recept vyzkoušet. Nenechte se zmást s nepovedenou fotkou. Zákusek je fakt super. Doporučuji půlené broskve klást řeznou stranou nahoru. Tam kde byla pecka, tak tou stranou nahoru. Je to důležité, protože na broskve nalijeme krém a ten se dostane do těch prohlubinek, kde byly pecky.
10. 8. 2010 18:08
Všem dekuji za pekné komentáře, určitě vyzkoušejte. Aťˇse daří
10. 8. 2010 17:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 13 minutami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 16 minutami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 48 minutami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 55 minutami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 1 hodinou
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 6 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 6 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 6 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Sirup z rýmovníku je účinný při nachlazení a rýmě, doporučuje se i jako prevence. Připravit ho můžeme zastudena nebo zatepla
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: zákusek z bílků super zakusek zákusky z bílků zákusky na plech nové recepty super zákusky super zákusek na plech recepty na zákusky na plech zakusky na plech recept na super zákusek fantasticke zákusky zákusek zakusek s bilku zakusky fotky fantastický zákusek zákusek na plech zákusky na plech recepty zakusky nebesa zakusky s bilku jejaky zákusek recepty na zákusky a moučníky na plech
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka hrubá, kypřící prášek, mléko, cukr krystal, mouka hrubá, žloutek, broskve, bílek, cukr moučkový
Sezónní zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9LP
18 názorů