Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sezónní zákusek

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 8. 2010 00:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 542 kJ / 3 476 kcal
Bílkoviny117,60 g
Tuky80,89 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 2,44 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,43 g
Sacharidy564,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie

23. 8. 2010 18:08

Zákusek jsem vyzkoušela, ale během pečení jsem měla trable s množstvím surovin.:-(
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.

Majka

12. 8. 2010 22:46

Klarak, jsem ráda, žes pochopila, že jsem to nemyslela zle. :-)). Těším se na další receptíky. :yes:

Klarak

12. 8. 2010 11:52

Jani:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 8. 2010 09:28

Moc hezké, i fotka. Pořád lepší nějaká, než žádná;-):yes:

Klarak

12. 8. 2010 09:22

Jojo fotka nic moc:-8, ale pokud clovek sam vyzkousi , ma svou fantazii, ani moji fotku potrebovat nebude:-D

magdalenka magdalenka

12. 8. 2010 08:49

Ja fotkám až takú dôležitosť neprikladám (možno preto, že sa mi v tejto oblasti vôbec nedarí), pokiaľ viem, je to tu hlavne o varení. Fotka-nefotka, teda mne sa nezdá škaredá - je krásne naaranžovaný múčnik a samotný recept sa mi veľmi páči.

maris maris

12. 8. 2010 08:36

Klarak - jasně, kvalita fotky by mohla být lepší, ale máš to nádherně naaranžované a je vidět, že jsi si s tím dala práci, chtěla jsi se s námi rychle podělit a to se cení:yes::-)+

Klarak

12. 8. 2010 08:30

Ahoj Majko, omlouvam se, nebudu zapírat, že fotky jsou nějakej unikát. Je pravda, nepovedly se. Venku tma jako v pytly, v kuchyni svití něco jako bludičky(v domě dělame novou eletriku:-)). Omlouvam se, jestli to vyznelo nejak naštvaně. Vlastně máš pravdu, jsou to moje fotky, fotky, které prezentuji muj recept. Jo holt budu muset počkat vzdy na denni svetlo:-), a ne honem honem pridat recept jeste o pulnoci;-). Majko , diky zes mi sundala růžové bryle;-). mej se
Simčo, mas pravdu;-)
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky;-),aby neodradily:-D, nejsou zrovna nejlepsi:-8, snad stihnu nekdy pridat lepsi:-)mej te se pekne

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 8. 2010 07:30

Musím se Klarak,zastat Majky/nereg./nemyslela to zle,jak vidno z komentáře zákusek zná a chtěla, aby se lidičky nenechali odradit a vyzkoušeli.Škoda,že jsi nepochopila dobrý úmysl.;-)

Eliza Eliza

12. 8. 2010 00:52

Mně se ta fotka docela líbí... Možná trochu mlhavá, ale stejně je vidět, že zákusek je k zakousnutí..:-p Sladké nejím a tak ani moc nerealizuju, ale už podle receptu to vypadá, že dezert bude stát za to.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.;-)

Majka

12. 8. 2010 00:20

Klarak, příště se ti vykašlu vychvalovat nějaký zákusek. Jak vidím = za dobrotu na žebrotu. Píšu, že je zákusek super + jsem upřesnila další důležité věci. O nepovedené fotce jsem napsala proto, aby se lidi nenechali zmást. Protože člověk jí i očima. A podle fotky tento zákusek by nikdo nemusel vyzkoušet. Proto jsem se o ní zmínila a doporučovala i přesto fantastický zákusek vyzkoušet. Já ti ještě vychvaluji do nebes zákusek a ty takhle. Jak se ti líbí. Příště nic!!!! :-(

Klarak

11. 8. 2010 23:43

Majko, nemusis stale dokola opakovat , ze se fotky nepovedly, no tak prostě se nepovedly. Vsechno se nekdy nevede, ani fotky. Az budu mit novy nebo nekdo prida svoje, budou tady fotky , ze kterych ten fantasticky zakusek kazdy pozna.

Majka

10. 8. 2010 22:36

Tento zákusek znám a je fantastický :-p :-p :-p. Škoda, že se fotky moc nepovedly. Kdybych neznala tenhle zákusek, tak by ho podle fotky vůbec nepoznala.:-( Lidičky, doporučuji tento recept vyzkoušet. Nenechte se zmást s nepovedenou fotkou. Zákusek je fakt super.:yes: Doporučuji půlené broskve klást řeznou stranou nahoru. Tam kde byla pecka, tak tou stranou nahoru. Je to důležité, protože na broskve nalijeme krém a ten se dostane do těch prohlubinek, kde byly pecky. :-p

Klarak

10. 8. 2010 18:08

Všem dekuji za pekné komentáře, určitě vyzkoušejte. Aťˇse daří

aranosi

10. 8. 2010 17:02

:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zákusek z bílků super zakusek zákusky z bílků zákusky na plech nové recepty super zákusky super zákusek na plech recepty na zákusky na plech zakusky na plech recept na super zákusek fantasticke zákusky zákusek zakusek s bilku zakusky fotky fantastický zákusek zákusek na plech zákusky na plech recepty zakusky nebesa zakusky s bilku jejaky zákusek recepty na zákusky a moučníky na plech

Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka hrubá, kypřící prášek, mléko, cukr krystal, mouka hrubá, žloutek, broskve, bílek, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Sezónní zákusek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y9LP