Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketu je dobré před plněním omýt, aby pokrm nebyl příliš slaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2010 10:47
18. 10. 2010 13:08
18. 10. 2010 11:46
9. 10. 2010 15:53
9. 10. 2010 15:25
13. 8. 2010 19:09
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
13. 8. 2010 11:25
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky ty jsem úplně přehlédla
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré Věřím, že příště, až vychytám nedostatky, tak to bude přímo vynikající
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod a jak stáhnu fotky z foťáku, tak přidám i fotky
11. 8. 2010 21:26
bodík letí už teĎ
11. 8. 2010 15:07
11. 8. 2010 14:57
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
11. 8. 2010 14:19
11. 8. 2010 14:03
11. 8. 2010 13:54
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...
11. 8. 2010 13:46
11. 8. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 50 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Tématické fráze: plněná cuketa kořeněný sýr chorizem pocení cukety cuketa vypotit výborná plněná cuketa cuketa recepty recepty z cukety jak dlouho pect cuketu kořeněné sýry plněná cuketa recept recepty s chorizem jak dlouho péct plnenou cuketu cuketa se salamem chorizo vypotit cuketu kořeněná jidla recepty na kolik stupnu zapekat cuketu? vyborne recepty s chorizem cuketa pocení plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny: cuketa, chorizo, sýr pivní, sýr eidam, sýr syrečky olomoucké, sýr hermadur, sýr niva, cibule, pórek, česnek, koření country, žloutek, sůl, olej
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
15 názorů