Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškovka (žemlovka)

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2010 19:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 497 kJ / 597 kcal
Bílkoviny19,10 g
Tuky16,19 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy87,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to obdoba zemlovky a s nazvem prisel pritel.

Pouzila jsem pecivo Teacake. Jsou to "housky" z testa, ktere je hodne podobne loupakovemu, jen je s rozinkama. Proto myslim, ze pujde dobre pouzit vanocka nebo loupak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

22. 6. 2010 04:38

:-p:-p:-)):-K

Lucasinka Lucasinka

21. 6. 2010 20:33

Hrusky jsou syrove, oloupane a pokrajene na silnejsi platky.

blikni blikni

21. 6. 2010 20:14

To může být fakt dobré :-), zajímavá kombinace. Hrušky syrové nebo z kompotu?

olca spickova olca spickova

21. 6. 2010 19:59

Vypadá to lákavě!:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí hruškovka recept peceme s marmeladou peceme z hrusek loupaky s marmeladou kuskus s rozinkama

Suroviny: vánočka, hruška, smetana kysaná, džem malinový, med, vejce, mléko, skořice

TopRecepty.cz

Hruškovka (žemlovka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l266