Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové cannelloni

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 45 min

80 min (35 min příprava + 45 min tepelná úprava)

23. 6. 2010 21:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

2 zapékací misky 15x20cm

Nutriční hodnoty

Energie6 500 kJ / 1 553 kcal
Bílkoviny48,29 g
Tuky64,38 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy186,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept je z čerstvého ovoce, ale broskví se letos nedočkám, tak jsem zkusila ze zavařených a byla to lahůdka.

Samozřejmě, lze použít jakékoli ovoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 8. 2023 06:54

:-):yes::yes:Dobrý nápad a zajímavý recept pro milovníky sladkých jídel :-K

jahoda jahoda

27. 9. 2010 19:04

Morrigen - děkuji za milý komentář. Moc mě těší;-):-K

Morrigen

27. 9. 2010 17:38

prave se mi to dopeklo a je to uzasna lahudka ... :) delala sem z lasagni, a i pritel, co neji nic, kde neni maso, si to pochvaloval... jeden bodik pro tebe...

Ivana64

24. 6. 2010 17:54

tak to je hodně zajímavé! :-K
Zkusím některý pátek (ač bezvěrec, páteční postní den se snažím dodržovat). Těstoviny nasladko dělám jen nudle s tvarohem. :-D

Eliza Eliza

24. 6. 2010 15:44

To je úžasné... To by mě nikdy nenapadlo, nasladko :-p:-). Rozhodně stojí za vyzkoušení...:yes: Tradičně krásné fotečky...:-K

gabik

24. 6. 2010 15:06

:-K nádhera:-O;-):-p...:yes:+

michsamant michsamant

24. 6. 2010 14:41

zaujimavy recept a pekna fotka:yes:

Jenny

24. 6. 2010 14:38

taky bych si dala říct,fotečky krásné a ta lahodná chuť...mňam,mňam:-));-)+7:yes:

zizala zizala (moderátorka)

24. 6. 2010 12:01

Sladká jídla moc nemusím, ale ta Tvoje fotka je žravá :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2010 11:34

:yes::-p

sebena sebena

24. 6. 2010 08:14

To vypadá úžasně:-O:-p:yes:

Patricie

23. 6. 2010 21:33

Velice pěkný nápad:yes::yes:

olca spickova olca spickova

23. 6. 2010 21:22

Teda jahodo není ti to blbý dávat to sem tak pozdě,mnam jdu pryč taková dobrota:-D,je to nádhera:-O,ukládám a ty máš zaslouženýho bodíka!:-K:yes::yes:

Svetlana Svetlana

23. 6. 2010 21:18

...jééé, to vypadá na náramnou mňamku...určitě posílám bodík, protože tam není vůbec nic "nejedlého"...;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: caneloni recept testoviny nasladko cannelloni recepty cannelloni sladke těstoviny cannelloni lasagne nasladko cannelloni testoviny zavareni broskvi cannelloni sladké sladké cannelloni caneloni s broskvemi lasagne s pudinkem zavaření broskví recept carnelloni jak se zavařují broskve top recepty zavareni loupanych broskvi cannelloni nasladko lasane s pudingem recepty z čerstvých broskví broskvove calnelony

Suroviny: cannelloni, sůl, lupínky mandlové, máslo, strouhanka, mléko, pudink vanilkový, cukr krystal, vejce, voda, sirup javorový, šťáva citronová, lusk vanilkový, skořice mletá, broskve, solamyl

TopRecepty.cz

Broskvové cannelloni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0QN