Tvarohový koláč s ovocem (tentokrát s rybízem)
Jednoduchý, ale výživný a bílkovin plný koláč, který je na svém povrchu dozdoben oblíbeným ovocem. Ať už na snídani, svačinu pro děti nebo pro nečekanou návštěvu stepující již přede dveřmi, dozajista bude všem chutnat.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
dortová forma
Nutriční hodnoty
Energie | 14 654 kJ / 3 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,96 g |
Tuky | 199,38 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 280,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2013 10:08
Nepopsatelně skvělý koláč...spíš něco mezi koláčem a zákuskem...na horu jsem dala mix černý rybíz, višně, maliny a jostu....
23. 4. 2013 07:39
Včera jsem ho upekla s borůvkami. Pekla jsem ho hodinu a bylo to pořád málo. Chuťově mi moc nechutná, není na něm nic zvláštního.
24. 6. 2012 10:44
5. 3. 2012 19:49
jaký je průměr formy na koláč
7. 1. 2012 22:29
Tak nevím, mně to moc nesedlo Přišlo mi, že tam právě ta mouka chybí - že tohle je krásnej vršek, ale chtělo by to pod to dát nějakej základ (třeba piškot nebo tak něco)...
1. 10. 2011 10:28
1. 10. 2011 10:09
Užasný recept!!!!!!!!!!!!!
29. 11. 2010 19:34
chmm:))vypadá úžasně šup tam s bodíkem +17
4. 8. 2010 20:00
Velmi dobré
22. 7. 2010 13:22
Martinko, téda, ten koláč vypadá opravdu úžasně. V sobotu jdu na borůvky, takže. . . Vím, co budu péct v sobotu odpoledne. Ode mne Ti letí 13. bodík
12. 7. 2010 09:13
Nevím jak moc to bude držet, je to hodně křehký koláč, ale pokud se udržuje v ledničce, tak je to víc ztuhlé a osvěžující Ale možná bych zkusila přimíchat ovoce (třeba jahody nebo borůvky) do těsta a nalít to do formy srnčí hřbet, udělá to krásnou mozaiku
11. 7. 2010 19:54
souhlasím nákladné to tolik není,a než ty umělotiny,a je možný to upéct i menší dávku ve formě ,srnčí hřbet?
11. 7. 2010 18:04
Taky mám elektrickou a musím říct, že ve staré dobré plynovce se peklo mnohem líp Těch 60 min odpovídá asi času, co jsem to pekla já, ale stálo to za to
Co se týká finanční náročnosti, tak nesouhlasím. Pekla jsem to ze 3 tvarohů a k tomu jsem zpoměrovala i ostatní ingredience a pokud spočítám, že tvaroh stojí 12Kč, někdy v akci i míň, tak 3x12=36Kč, což je lepší jak kupovat nějaký umělotiny, ve kterých jsou zdravotně škodlivé konzervanty.
Co se týká finanční náročnosti, tak nesouhlasím. Pekla jsem to ze 3 tvarohů a k tomu jsem zpoměrovala i ostatní ingredience a pokud spočítám, že tvaroh stojí 12Kč, někdy v akci i míň, tak 3x12=36Kč, což je lepší jak kupovat nějaký umělotiny, ve kterých jsou zdravotně škodlivé konzervanty.
11. 7. 2010 09:31
Moc děkuji za fotku
A musím říct, že teď to pekla moje kamarádka v elektrický troubě a pekla to na 160 stupňů kolem 60 minut.
A musím říct, že teď to pekla moje kamarádka v elektrický troubě a pekla to na 160 stupňů kolem 60 minut.
11. 7. 2010 07:57
Vyzkoušela jsem a přidávám fotku. Je výborný, ale doba pečení se dost protáhla. Pekla jsem na 160 stupňů, potom jsem zvýšila na 180, aby se dobře propekl vnitřek a okraje nebyly příliš spálené. Jinak jsem spokojená, jednoduchý a chutný recept. Dávám bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 35 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 47 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Jak zpracovat a uchovat letní ovoce. Je plné svěží chuti a vitamínů
Další recepty
Tématické fráze: rybízový koláč s tvarohem tvarohový koláč s ovocem kolac s cernym rybizem výborný tvarohový koláč s ovocem koláč s rybízem a tvarohem koláč s černým rybízem a tvarohem koláč s tvarohem a rybízem koláč z rybízu tvarohový rybízový koláč rybíz tvaroh kolač z černého rybízu s tvarohem tvaroh rybíz koláč s rybízem tvarohový koláč tvarohový koláč s ovocem-prostřeno rybízový koláč a tvarohem tvarohovo rybízový koláč moucnik s tvarohem a rybizem rybízový tvarohový koláč tvaroh a rybiz
Suroviny: cukr, máslo, vejce, tvaroh měkký, pudink vanilkový, ovoce, máslo
Tvarohový koláč s ovocem (tentokrát s rybízem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP7n
26 názorů