Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová směs nejen do polévek

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2010 19:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 448 kJ / 1 780 kcal
Bílkoviny50,00 g
Tuky10,00 g
Vláknina145,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 404,00 g
Sůl1 010,00 g
Sacharidy300,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuhle směs si připravuji již léta a mohu jedině doporučit, při jejím používání do vaření již není zapotřebí použití jakýchkoliv dochucovadel jako jsou polévkové koření, kostky masoxu, atd.

Podobné recepty tu sice jsou, ale tahle se po pomletí již nijak tepelně neupravuje na rozdíl od ostatních.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ilkaz

20. 3. 2012 13:56

Tuto zeleninu dělám roky, jen ji nenechávám do druhého dne, ale hned cpu do sklenic. Na rychlou polévku je to paráda. :-p I.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2012 12:29

To mi nějak uniklo:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 7. 2010 20:16

Zeleninu se solí jsem dělávala podobně. Ivi, máš nádherné fotky:yes:

Ivana Ch

6. 7. 2010 05:36

Dříve jsem jí taky dělávala, ale já jí nějak nepřišla na chuť. Vždycky jsem jí rozdala. nejlepší je pro mě zeleninka čerstvá.Není zase až tak drahá abych si jí koupila. a docela mám ráda i mraženou.

pipre pipre

5. 7. 2010 20:02

Tak tuto směs jsem často dělávala, ale zeleninu jsem strouhala. Dávala jsem ji do malinkých přesnídávkových skleniček. Opravdu to byla výhoda mít ji pořád po ruce. :yes:+2.

ivulinka ivulinka

5. 7. 2010 19:49

Lucasinko, slib mi, že mi pak o tom napíšeš, budu ti držet palečky, ať si ty svoje nepostrouháš:-)).

Lucasinka Lucasinka

5. 7. 2010 19:47

Moc dekuji za rychlou odpoved, Ivulinko. Celou varku bych najednou asi neustala a polovicni vezmu sportovne - misto kliku budu strouhat. Jen nesmim zapomenout prohazovat ruce :-D

ivulinka ivulinka

5. 7. 2010 19:13

Lucasinko:-), to je škoda, že nedisponuješ masovým mlýnkem, zeleninu klidně postrouhej, možná by šla i rozdrtit nějakým robotem, ale zelenina je v polévce určená k tepelné úpravě, takže se ti uvaří i ta nastrouhaná. Pro začátek bych si poměr surovin podělila dvěmi, abych toho na ty ruce neměla tolik.
Doufám, že až vytvoříš, tak napíšeš jak jsi s tím bojovala:-).
Děkuji za bodík.

Lucasinka Lucasinka

5. 7. 2010 19:10

Ivulinko, pokud nemam mlynek, muzu vse jen nastrouhat na jemnem struhadle? Sice mi asi upadnou ruce, ale urcite by to za to stalo. Bodik je zaslouzeny, takze take pricteny a predem dekuji za odpoved :-D:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninová směs do polévky sterilovaná zelenina do polévky domaci zeleninova smes směs do polévky polévková zeleninová směs zeleninová směs na polévku nakládaná zelenina do polévky zeleninová směs smes na polevku zelenina do polévky domácí zeleninová směs do polévky zeleninová směs v soli zeleninova polevkova směs nakládaná zelenina do polévky v soli sterilovaná zelenina na polévku recept na zeleninovou směs do polevky polévka ze zeleninové směsi sterilovana mrkev petrzel celer sterilovaná zeleninová směs sterilovaná zeleninová směs

Suroviny: zelenina, mrkev, celer, petržel, kedlubna, pórek, cibule, česnek, pastiňák, nať petrželová, nať celerová, paprika čerstvá červená, rajče, sůl

TopRecepty.cz

Zeleninová směs nejen do polévek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Gzo