Bramborový guláš z PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,12 g |
Tuky | 7,58 g |
Vláknina | 18,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
V průběhu vaření jsem gulášek nemíchala, zamíchala jsem až po 3,5 hodinách, nic se nikde nepřipálilo. Chuť je naprosto jiná, než uvařeného guláše v hrnci, chutě jsou proleželé a bohaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 18:57
S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu
2. 11. 2013 16:57
Je to moje prvotina z PH. Dle receptu jsem nedala žádnou vodu, ještěže jsem se na to po 1,5 hod. podívala, žádná voda se odnikud nevyvařila, brambory vypadaly na povrchu oschle, tak jsem to zalila vodou a pokračovala ve vaření. Výsledek nakonec dobrý.
30. 4. 2013 18:56
mnam tak dobre fakt
29. 12. 2012 23:19
Kolik vody mám dát? Nebo se voda nedává?
7. 2. 2011 14:17
www.webovestranky.comDíky za recept. Uvařil jsem to a bylo to skvělé. Žádná přidaná voda, žádná mouka, brambory to zahustí. Přidal jsem tam navíc plechovku červených fazolí a špetku chili. Když vaříte v PH, nesmíte mít hlad.
9. 9. 2010 07:58
Buřtguláš mám ráda a vždy jsem to brala za rychlovku,ale neumím si představit vařit to tak dlouho i když zřejmě má úplně jinou chuť.+1
8. 9. 2010 21:58
maris,no právěmě by to taky nenapadlo,ale prubnu to a uvidím
8. 9. 2010 21:07
Já PH mám a moc ráda ho používám, chuť připravených jídel je z něho fantastická, ale - nic proti tomuto receptu - buřtguláš bych asi v něm taky nedělala, i když - nikdy neříkej nikdy, že jo
8. 9. 2010 21:00
Buřt-guláš 4,5 hodiny? U masa vařeného v PH to chápu, ale u tohoto pokrmu vůbec. Je to jen můj podiv, takže komu to vyhovuje jen tak dál.Chuť dle mého dělá u buřt-guláše kvalitní použitá surovina a to hlavně uzenina.A vůbec co se do toho pletu když nemám PH
8. 9. 2010 20:48
výborný nápadv neděli budu po oslavě,tak ať PH makáa buřtgulášek my mocinko rádi,díky
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
8. 9. 2010 20:41
Dobrý nápad.Taky vyzkouším.
8. 9. 2010 20:17
Věřím,že je guláš dobrý!Ale vařit buřt-guláš 4,5 hod.asi by mne kleplo.
8. 9. 2010 19:49
Právě dneska jsem vařila bramborový guláš, příště udělám v PH.Dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: vuřt guláš z bramborem bramborový guláš bez masa bramborový guláš v pomalém hrnci burtgulas v pomalem hrnci buřt gulaš v pomalem hrnci bramborový guláš bez uzeniny bramborový guláš z pomalého hrnce jak se dělá bramborový guláš bramborový guláš v ph bramborový guláš bramborový guláš pomalý hrnec bramborový gulaš ze salámu pomalý hrnec bramborový guláš vuřt guláš bramborový guláš z masa buřt guláš buřt guláš pomalý hrnec burtgulas v ph buřtguláš pomalý hrnec masový bramborový guláš
Suroviny: cibule, brambory, salám lovecký, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, sůl, olej, rajče, paprika čerstvá červená, mouka hladká, voda
Bramborový guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZQk
13 názorů