Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bedlový perkelt s noky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2010 09:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 849 kJ / 681 kcal
Bílkoviny43,26 g
Tuky17,74 g
Vláknina44,04 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy69,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo bedel můžeme použít žampiony.

Zdroj: tv Paprika

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

25. 9. 2014 20:35

Vynikající! Dneska jsem uvařila a skvěle jsme si pochutnali :-) Jsme masožravci a tak jsem do perkletu přidala na kousky nakrájené vepřové maso, které jsem si naložila s medvědím česnekem... dlouho jsem tak skvělé jídlo nejedla :-) Hned jsem si ho připsala do své kuchařky :yes:

michsamant michsamant

20. 9. 2010 13:54

:-p:yes::yes:

mysulka mysulka

20. 9. 2010 13:28

:-p+:yes::-K

Pajaja

20. 9. 2010 11:31

Jak to tady tak čtu, nejsem sama, kdo má s bedlama "problém". Já je vlastně jen smažím jako řízky. Ale tenhle recept mě zaujal. Vypadá opravdu úžasně. :-O:yes:;-) +6

mirca75 mirca75

20. 9. 2010 11:27

Cathleen:-) nádhera:-p. Škoda, že jsi nedala recept včera;-(. Řešila jsem problém, co s mísou bedel - no, nakonec z nich byly plněné,škvarečky,... ;-). Ale tohle si uložím a pokud ještě vyrazíme směr les a bedly,tak 100% vyzkouším:-).

pipre pipre

20. 9. 2010 10:56

No to musí být moc dobré:-*:yes:+5

spagetka spagetka

20. 9. 2010 10:34

Ještě najít bedly (ale to musím někam níže) a je to ;-):-p:yes::yes:

cathleen cathleen

20. 9. 2010 10:33

Ahojky, tak tě u nás vítám:-K
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další:-! Takže je dnes trochu posmažím na cibulce a budu mít v mrazáku základ na tenhle perkelt, opravdu nám moc chutnal a rádi si ho zopákneme.:-p

Oskeruska

20. 9. 2010 10:29

Zdravim na Top receptech. Jsem tu nova,ale ted jsem neodolala a musim fakt pochvalit :yes:.Nasbirala jsem kvanta bedel,vetsinu rozdala. Hledala nejaky receptik na bedly jinak,nez smazene a skvarky,ale nikde nic..Jeste nejake stale mam v lednici,tak urcite vyzkousim :-)Moc dekuji..

cathleen cathleen

20. 9. 2010 10:00

Jari, zkus použít žampióny, ty byly v původním receptu;-)
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso:-p

zizala zizala (moderátorka)

20. 9. 2010 09:58

Tak na bedly moc štěstí nemám, ale recept a fotka jsou :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bedlový guláš houbový perkelt noky maďarské noky noky z hladké mouky bedlový guláš recept perkelt recept noky z hrubé mouky perkelt z králíka perkelt bedlový řízek bedly do mrazaku noky recept houby recepty perkelt z bedel perkelt z hub gulaš z bedel guláš z bedly bedly v lednici bedlový guláš

Suroviny: cibule, houba bedla, paprika, rajče, česnek, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, nať petrželová, vejce, voda, sůl, mouka hladká, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bedlový perkelt s noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZm8