Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 886 kJ / 3 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,70 g |
Tuky | 273,25 g |
Vláknina | 7,19 g |
Cholesterol | 627 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 29,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2013 11:45
17. 8. 2013 17:27
19. 2. 2012 18:16
27. 9. 2010 12:48
27. 9. 2010 10:56
27. 9. 2010 09:15
27. 9. 2010 08:44
27. 9. 2010 04:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 12 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 34 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: hovězí šál recepty hovězí vrchni sal recept hovězí vrchní šál recepty hovězí šál hovězí se smetanou hovězí šál recept hovězí zadní vrchní šál recept hovězí vrchní šál hovězí na houbách se smetanou hovězí zadní vrchní šál zahuštění zakysanou smetanou hovězí maso se zakysanou smetanou babicovy dobroty houbová omáčka hovezi zadni vrchni šal recepty hovězí maso s jogurtem vrchni šal recept hovězí zadní šál recept vrchni sal hovezi hovezi maso v jogurtu maso se zakysanou smetanou
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, bujón, škrob kukuřičný, smetana kysaná, jogurt bílý, česnek, hořčice kremžská, olej, chilli, koření oregáno, paprika sušená sladká, sůl, koření steak 7 pepřů
Hovězí s jogurtem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1NO
8 názorů