Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý podzimní jablkový koláč

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2010 14:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 315 kJ / 2 226 kcal
Bílkoviny55,46 g
Tuky64,24 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy340,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

29. 9. 2010 12:05

Irrenko, je to taková příjemná rychlovka a díky těm celým půlkám jablek dost vláčná:-p. Práce s těstem je sice trochu jiná než s klasickým kynutým, které se mi nelepí vůbec, toto jsem musela trochu rozpatlat na plech, ale výsledné chuti to vůbec neškodí :-)...jen asi třeba koláče nebo buchty a pod. bych z toho nedělala, na to ta konzistence těsta není moc šťastná...:-)

Irrena Irrena

28. 9. 2010 18:22

Toho pomocníka jsem jednou koupila a pořád odkládám vyzkoušení, ale tenhle koláč vypadá suprově, takže přijde na řadu:yes:

mysulka mysulka

28. 9. 2010 17:38

:-p+:yes:;-)

isindy isindy

28. 9. 2010 15:24

taky lahvičku koupím, už jsem o tom přemýšlela...zatím mám různé tresti, i rumovou...ono to treochu vychází z dávné minulosti, alkohol jsem domů ze zásady nekupovala...:-//:-8...ale teď už je jiná přítomnost a tak by tu lahvinka mohla být ;-)

yanull yanull

28. 9. 2010 15:22

Ivi, díky. :yes: U nás jedu v rumu, tedy pouze na pečení, ale dávám ho do všech těst, krémů, náplní, snad kromě šlehačky, pak do kávy, do beznikového likéru a rozinky v rumu, těch mám vždy v zásobě celou sklenici. ;-):-)

Dooga Dooga

28. 9. 2010 15:17

Krása na pohled a určitě i na chuť. :yes: Jsem pro rum.:-D

isindy isindy

28. 9. 2010 15:14

Jani, opisuji složení:
kukuřičný škrob, kypřící látky (glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný), přírodní identické aroma, protihrudkující látka (trikalciumfosfát) :-O teda to je chemie, matně se mi vybavují názvy ;-)
v každém případě - funguje to ;-), mám doma v zásobě pro případ časové či surovinové nouze..a dnes jsem droždí zapomněla koupit...tak jsem sáhla do útrob skříně :-)
no a k tomu rumu - to by určitě bylo vývorné - u nás je ale jen malá placatka na vánoce do cukroví, u nás "jede" spíš víno než tvrdý ;-)

yanull yanull

28. 9. 2010 15:09

Ivi, koláček vypadá velmi dobře, o fotografiích nemluvě, doslova podzimní scenérie :yes::-p Můžu se zeptat, co obnáší ten pomocník na kynutí? Předpokládám, že obsahuje sušené droždí a je v tom ještě něco navíc? Já se vždy jen spoléhám na klasické nebo sušené kvasnice, ani nevím, že něco takového existuje. + 2:yes: Marmeládku bych ředila rumem :-p;-)

jindra

28. 9. 2010 15:08

Ten se mi líbí, jdu na něj.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablkový koláč rychly jablkovy kolač koláč s půlkami jablek podzimní buchta s jablky podzimní koláč podzimní koláče rychlí koláč z jablek rychlí jablkový koláč jablkoví koláč rychlý koláč zimní koláč sušená jablka koláč kolač ze sušených kvasnic jablkový nejlepší jablkové koláče rychly koláč s jablky zdravý jablkový koláč recept na rychlý koláč jablkový rychlý koláč jablkové moučníky

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, sůl, voda, olej, vejce, pomocník na kynuté těsto, cukr skořice, jablko, marmeláda broskvová

TopRecepty.cz

Rychlý podzimní jablkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyX3