Kompoty z horkovzdušné trouby
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a rychlejší variantu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám jednorázově víčka Omnia, nikoli šroubovací, ale pokud máte kvalitní šroubovací s nepoškozenou a nezpuchřelou gumou, klidně je možné použít i ta.
Na 36 sklenic jsem spotřebovala cca 10l nálevu, takže necelé 3dcl nálevu/1 sklenici. Pokud si tedy připravíme nejprve ovoce do sklenic, dá se celkem jednoduše vypočítat, kolik nálevu budeme potřebovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2014 16:20
23. 7. 2014 14:00
23. 6. 2014 20:00
27. 8. 2012 19:36
25. 6. 2011 13:04
24. 6. 2011 11:30
21. 6. 2011 06:06
Díky, špagi.
20. 6. 2011 09:03
Jo vidíš a hned dám bodík
15. 8. 2010 15:28
15. 8. 2010 15:23
15. 8. 2010 15:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Stane se vítěz Peče celá země Vojta novým Maršálkem? Nabízí se to, ale možná se dočkáme šoku
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Zavařujeme broskve: Zkuste to s likérem amaretto nebo s obyčejným rumem. Neuděláte chybu!
Další recepty
Tématické fráze: zavařování meruněk v troubě švestkový kompot v troubě zavaření v troubě jak zavařit broskve v troubě horkovzdušná trouba recepty kompot z blum blumy kompot horkovzdušná trouba zavarovani broskvi v troube zavařování blum jak zavařit blumy zavařování meruněk v horkovzdušné troubě horkovzdušny hrnec recepty kompot blumy zavařování broskví v horkovzdušné troubě zaváření meruněk v troubě zavaření blum kompoty v troubě jak zavařit meruňky v troube zavařování v horkovzdušné troubě
Suroviny: broskve, voda, cukr písek
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Kompoty z horkovzdušné trouby
isindy
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)